Fatum Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 Siema:). Mam problem z tym zadaniem. Czy ktos jest w stanie je dokończyc??:>, Klikajcie prawym i zapisz jako bo inaczej nie wejdziie:D. Pozdrawiam!!! i dziekuje z góry:) http://lip3r.w.interia.pl/Cel%20ćwiczenia%20pop1.doc
Gość obo Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 Bo trzeba wziąść 'Zapisz element docelowy jako...'. Fatum - a co to właściwie jest?
Fatum Napisano 4 Czerwiec 2006 Autor Napisano 4 Czerwiec 2006 To jest zadanie z fizyki, rozpoczęte ale niedokońcozne:). wlasciwie to da sie pobrac ten dokument czy nie bo u mnie sie nie da :/??
sanki Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 u mnie sie da, ale nie ma bata zebym to rozkminil, :(
notdot Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 a co tam trzeba zrobic bo nawet ciekawe ale jesli policzyc bledy pomiarow to ja wymiekam bo to strasznie glupie jest konczy sie na obliczeniu klasy miernika ale co dalej mam z tym zrobic ? czyli jesli ma byc odpowiedz to najpierw zadaj pytanie :)
chudy Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 no właśnie nie napisałeś co z tym masz zrobić dalej :] rozumiem że to sprawozdanie jest, ale napisz co tam trzeba dopisać jeszcze
Fatum Napisano 9 Czerwiec 2006 Autor Napisano 9 Czerwiec 2006 niom wlasnie w tym problem ze nauczyciel nie powiedzial co robic dalej- obliczac... hehe:) wiem jedynie, ze trzeba teraz obliczyc Miernik cyfrowy(tachometr);p a pozniej nie mam pojecia:(
notdot Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 ale policzyc bledy miernikow czy obliczyc i narysowac wykres predkosci w funkcji napiecia zasilajacego pradnice/silnik czy blad w funkcji predkosci czy moze inne wykresy lub wogule cos innego a zreszta masz przyklad jak liczyc blad dla jednego miernika wiec analogicznie drugi tez mozna tak policzyc p.s. a moze nauczyciel mowil ale ty spales wtedy :)
Fatum Napisano 14 Czerwiec 2006 Autor Napisano 14 Czerwiec 2006 Heh zadanie wykonane... nom oczywiscie nie przezemnie, ale jest i to najwazniejsze:D. Dzieki za wszelka pomoc:) Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi