Napisano 4 Czerwiec 200618 l Hej. Co Wy na to aby pobawic sie w riggowanie i animowanie facjat? Ja bym sie chetnie poduczył a brakuje mi motywacji i pomocy-mam nadzieje je tu zdobyc. Mysle ze mozna sporo zyskac i podzielic sie patentami. Propozycja moja: glówka we wlasnym zakresie do okolic końca szyii(humanoidalna); soft dowolny; duuuzo screenow z setupów i wskazowek dla innych. Napiszcie prosze co o tym myslicie. Tomek
Napisano 5 Czerwiec 200618 l hmmm... pomysł nawet fajny. Ja jestem chyba za... tak jestem za :) A inni??
Napisano 5 Czerwiec 200618 l jak najbardziej za tylko ktoś powinien dać fajną główke aby wszyscy robili jedną
Napisano 5 Czerwiec 200618 l fajny pomysł tylko zeby główka nie miała za dużo poly może jeszcze poszukam jakichś tutków o Setup'ach Facjat to wrzuce :) pozdr
Napisano 5 Czerwiec 200618 l http://www.3dluvr.com/jonkajtys/messiah_rig/index.htm - link do tutoriala Grześka Jonkajtysa niestety do Messiaha:animate ale myśle że sie przyda ;)
Napisano 6 Czerwiec 200618 l Autor To kto chętny do modelowania główki? Ja myślę ,że warto się pobawić- mozwe KLICEK lub ktos kto dobrze robi organikę by sie zaoferował? pozdrawiam!
Napisano 9 Czerwiec 200618 l Autor złączam skrypcik z highend3d-może się okazać pomocny ale jest pod maxa tylko Pozdrawiam Tomek