Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

WITAM I GORĄCO WSZYSTKICH POZDRAWIAM... Bawię się już trochę w Maxie ale moje modelowanie polegało na tworzeniu prostych zazwyczaj obiektów, wkońcu odważłem się zamodelwoać jakiś samochodzik, zacząłem od tutoriala peugota206 ale nie dokońca mi to wyszło, próbowałem z kolejnymi samochodzikami ale mam mały problem. Nie mogę poradzić sobie z dokładnym nałożeniem na BOXY rzutów, tzn. tak żebu wszystkie rzuty były wymiarowe. np. jak narysuję rzut z boku i przesuwam odpowiednio punkty względem rzutu przedniego są one przesunięte, co też utrudnia odpowiednie dopasowanie punktów względem rzutów... wiem że to banalna rzecz i aż śmieszne jest się o to pytać ale mam prośbę pomocy...!!!!:(:(:(:(

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Taki jest urok tych rzutów. Większość tych, które ja ściągnąłem, ma dokładnie te same problemy :( . Moja taktyka na to, to dokładnie rozmieścić punkty według jednego z rzutów (zazwyczaj boczny wybieram), a według pozostałych rzutów umieszczać na wyczucie. Gdy już będziesz miał bryłę, to sam zobaczysz, gdzie ma dołki, górki i będziesz to poprawiał sam, bez rzutów. A im wiecej modelu masz, tym mniej będziesz tych rzutów wogóle potrzebował. :)

Powodzenia.

Napisano
  • Autor

wielkie dzięki za informacje VGTsXVII

. Myślałem, że nikt mi nie odpowie na tekie banalne pytanko... jeszcze raz wielkie dzięki...

Napisano

heh o dziwo szukalem odpowiedzi na to samo pytanie ;] te blueprinty potrafia doprowadzic do bialej goraczki >:[ pare pixeli roznicy i juz 3a improwizowac (to wlasnie dlatego jeszcze zadnego woza nie zrobilem :cool:)

Napisano

hmm a ja mam pytanie jak takie szkice samochod wrzucic do 3d maxa ??? chcialem se zrobic jakis tutorial ale nawet nie wiem jak te szkice wrzucic.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.