Gość BLP Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Dzieńdobry :) Zdecydowałem się zaprezetować swoją pracę. Poraz pierwszy zasiadłem do 3ds maxa pod koniec marca (wcześniej miałem znikome pojęcie o grafice 3D) w celu wykonania 3 min animacji na zaliczenie... http://stud.ics.p.lodz.pl/~pionier/Abaddon.avi [19Mb Xvid] Koniec semestru i moja debilna decyzja żeby renderowac ujęcia równolegle z ich powstawaniem spowodowaly ze animka ma sporo niedoróbek, wybaczcie... Następnym razem będę miał więcej czasu ;)
Gość BiX Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Najbardziej mi sie podobały napisy.. :) I mi sie wydaje, że zapomniałeś o Bartku Lewandowskim ;) A tak na serio to looźne :D Pozdrawiam!!
Infero Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 Buehehehe, fajny robocik. Trochę dziwnie chodzi, ale spoko jest.
Pierzak Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 pomysl,scenariusz,rezyseria,3d modeling,animacja,rendering mi się nie podobają. Jeśli o czymś zapomnialem to przepraszam.... a tak muzyka.... brakuje mi efektów dzwiękowych w filmie ... jest tylko muzyka. Co do reszty to widze, ze opanowałes podstawową wiedze o pakiecie, którego uzywasz.
vv3k70r Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 gratuluje ukonczenia, co prawda wszedzie sa braki i potkniecia (dokladnie wszedzie) ale to jest cos co mozna dopracowac, bo jest juz na czym pracowac,
Rekomendowane odpowiedzi