damusTo Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Mocno inspirowany mam wrażenie grą Need for Speed Unerground 1 i 2. Z tego co tu widze może bedzie inspirujacy dawno nie dryfciłem :) Luknijcie tutaj, boje sie tylko że będa chcieli zrobic jakąs fabułę i wszystko tym popsują, ale, ale czasem sie mylę. Moze to poprostu będzie huraganowy wyscig i tyle, heh wiem nie jestem zbyt wymagający, no nie od tego rodzaju filmu, tylko tego oczekuje a i tak potrafią zawieść. Eh amerykańscy producenci ;) I ciekawostki techniczne - zwróćcie uwage na Mustanga 1
Gość obo Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Heh, no ciekawie się zapowiada :) Jak zwykle wypaśne furki! Na premiere w polsce trzeba poczekać jeszcze dwa miesiące.
xeav Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Mocno inspirowany mam wrażenie grą Need for Speed Unerground 1 i 2. Need for Speed było własnie inspirowane filmem 'Fast and the Furious'. Bardzo dobrze się zapowiada. thx4info
damusTo Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Napisano 6 Czerwiec 2006 Tak ale teraz mam wrażenie ze twórcy filmu 3 przeciez częsci hehe zaczeli podgladac jak to u innych wyszło, bo żywcem hehe niektóre atrakcje sie pokrywają.
Gość obo Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 damusTo ale to w sumie chyba dobrze... nie? ;)
damusTo Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Napisano 6 Czerwiec 2006 Troche trafiłem jeszcze materiału z za kulis...
JohnZi Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 ehh szkoda ze nie bedzie tych aktorow co w poprzednich wersjach, imo bedzie to najgorsza czesc pod wzgledem fabularnym;]
Knysha Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 Wazne zeby byly szybkie panienki i ladne samochody (albo na odwrot?) ;]
damusTo Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Napisano 7 Czerwiec 2006 Powiem czy napisze tyle, fabua jak w nfs underground więc znośnie + standardowy wontek miłosny, bójka + pojedynek o kobietena koniec - tak to widzę.
damusTo Napisano 8 Czerwiec 2006 Autor Napisano 8 Czerwiec 2006 INFORMUJE że jest juz dostepna scieżka dzwiękowa z filmu
damusTo Napisano 23 Czerwiec 2006 Autor Napisano 23 Czerwiec 2006 Kolejne newsy w sprawie znajdziecie tutaj
Rekomendowane odpowiedzi