Napisano 7 Czerwiec 200618 l http://colorscream.prv.pl/ jeszcze mam w planach u"kolorscreamienie" tej strony flashowo ale narazie jest tyle,
Napisano 7 Czerwiec 200618 l OK. Moje przemyślenia na (+) : - schludna - prościutka - czysta - czytelna - nie bije po oczach - spokojne alenie smutne kolorki - Ma sympatyczny charakter,miłosie naniej przebywa Teraz na (-) : - tekst chyba nalezałoby nieco wzmocnić,pogróbicmoże trzcionkęlub dobrać inną nieco - Jest spokojnie może za -może to tło nie powinno być zawsze takie samo - I mało czytelne jest w której siedzisz zakładce - Z demem odsyłasz do innej strony której estetyka jest znowu zadna topowoduje zgrzyt To chyba tyle - mam nadzieje ze bedzie to pomocne
Napisano 7 Czerwiec 200618 l Fajne. ale wydaje mi się że trochę tego za mało. Mówię o zawartości. Jakieś fotki, i lepsze video daj. bo to się nie prezentuje.
Napisano 7 Czerwiec 200618 l Autor dzieki, na dniach poprawie, demo bedzie w swf tylko chwilowo przekonwertowac nie moge
Napisano 7 Czerwiec 200618 l to co damusTo... i tekst ciemniejszy bo sie zlewa... no i podkresl to czym sie zajmujesz bo na razie to kable widze, a ie zawarosc;)
Napisano 7 Czerwiec 200618 l Mi się podoba - nie lubię przesady - jest wszystko wyraznie i mile dla oka ... ale moze faktycznie cos wiecej mozna dodac ...
Napisano 7 Czerwiec 200618 l ładna i przejżysta, ale ułożenie tekstu jest złe, powinien być przynajmniej troche odsunięty od lewej krawędzi ogólnie bardzo dobrze.