mariush13 Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Jako materiału felgi użyłem Cromic. Jak mam zrobić żeby inne obiekty odbijały się w tym materiale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 użyć materiałów które odbijają otoczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariush13 Napisano 16 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2006 Jestem początkującym grafikiem i nie wiem jakie materiały odbijają otoczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 A masz w scenie inne obiekty, czy tylko ten chromowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 mariush13: materiał raytraced Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi