Napisano 8 Czerwiec 200618 l ciagle stoje przed dylematem myszkowym...na tapecie jest logitech mx1000 i razer copperhead...co radzicie i co w maxie jest wazne.duzo guzikow czy lepsze dpi...
Napisano 8 Czerwiec 200618 l dla mnie mx1000 ;] jest całkiem ciężka, bezprzewodowa i całkiem wygodna jak na moją łape bateria trzyma mi 3 dni przy intensywnej pracy w maxie nie wyobrazam sobie copperheada, jest lekki i za bardzo lata na boki, cieższa myszka jest stabilniejsza i nie musisz machać ją tak jak w Q3 czy w saperze. Poza tym jej ciężar nie męczy az tak dłoni jak to można przeczytać w rożnych reviewach ;] mankamentem natomiast jest MMB, jako przycisk skrola zupełnie sie nie sprawdza bo wchodzi strasznie ciężko ale można go ustawić jakos przycisk >> zaraz nad skrolem co wiele naprawia (jeszcze lepsze rozwiązanie bo wchodzi idealnie i jest bardzo wygodny) najlepiej idz do sklepu komp. i sam sprawdz myszki napewno mają te dwa modele
Napisano 8 Czerwiec 200618 l A ja ostatnio zaopatrzylem sie w Cooltek'a Hurricane'a - mysz jest bardzo duza i wygodna. Ma dobrej jakosci laser i dziala praktycznie na kazdej powierzchni. 1600dpi. Z czystym sumieniem moge ja polecic.