Pablo Napisano 31 Sierpień 2003 Napisano 31 Sierpień 2003 Witam, mam pytanko...znacie jakiś dobry programik do robienia screenshotow z filmow? Bo jak robie zwyklym Print Screen to potem w programie grafinczym mam ciemny obraz zero filmu?! pzdr
leander Napisano 31 Sierpień 2003 Napisano 31 Sierpień 2003 Polecam darmowy virtualdub (http://www.virtualdub.com). Ładujesz film do niego, szukasz klatki a potem Video > Copy Source From Clipboard
Pablo Napisano 31 Sierpień 2003 Autor Napisano 31 Sierpień 2003 Thx, qll program :)) a da sie tam jakos zrobic tak , aby wklejaj mi w wiekszej rodzielczosci? tak jak mam np. full screen? pozdr
dr Ug Napisano 31 Sierpień 2003 Napisano 31 Sierpień 2003 Wynika to chyba z tego, ze on nie robi screenshota, tylko jakby wyciaga klatki z filmu w takiej rozdzielczosci, w jakiej sa. Powieksz sobie w Photoshopie, efekt bedzie jeszcze lepszy :)
leander Napisano 31 Sierpień 2003 Napisano 31 Sierpień 2003 Jest tak jak mówi DruG. Na ogół DivXy maja wyjsciowa szerokosc 640 pixeli, czasem chyba nawet 720. Ew możesz prawym przyciskiem myszy na oobrazie wybrac \"2x size\" i wtedy print screen. Ale dużo lepiej powiększać w photoshopie.
Swietlik Napisano 5 Wrzesień 2003 Napisano 5 Wrzesień 2003 Zarzucasz do maxa na Environment i Viewport, wybierasz klatke i renderujesz w rozdziałce jakiej chcesz [lol2]
Rekomendowane odpowiedzi