Jedrush Napisano 31 Sierpień 2003 Napisano 31 Sierpień 2003 Mam do sprzedania wlasnie ksiazke \"techniki moelowania 3ds max biblia\" , z dolaczonym cd , ksiazka ma z pol roku , ale jest w stanie idealnym (przeczytalem ja raz i odlozylem na poleczke) , zainteresowanych prosze o kontakt na mejla ([email protected]) cena do uzgodnienia .. a i opis tej ksiazeczki na helionie http://helion.pl/ksiazki/max4bi.htm
Gość Karawan Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 Bardzo cienka ksiazke watpie ze ktos kupi
dr Ug Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 No i co z tego, ze cienka? Zawiera pare fajnych informacji o modelowaniu i poczatkujacy z pewnoscia wiele sie z niej naucza.
Jedrush Napisano 1 Wrzesień 2003 Autor Napisano 1 Wrzesień 2003 no nie wiem karawan , ja sie z niej nauczylem maxa ... Uwazam ze jak ktos zaczyna zabawe z maxem , to taka ksiazka jest w sam raz , bo zawiera przyklady na cd , i dokladny opis ... A pozatym jak sie tobie nie podoba ... to trudno , twoja sprawa
adek Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 Książka naprawde nie jest zła. Dla początkującego daje solidne podstawy.
Pamir Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 hmmm jeśli cena była by okej to ja jestem za... Masz może GG? POzdrowienia Pamir
Anonymous Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 2367470 Wal smialo , bo zwykle jestem niewidoczny na gg.
Jedrush Napisano 1 Wrzesień 2003 Autor Napisano 1 Wrzesień 2003 grr i na dodatek zapomnialem sie zalogowac...
Pamir Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 puk puk :-) a teraz jestes na tym GG? POzdrowionka Pamir
Gość Karawan Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 tzn zanim miałem ksiazke znalem podstawy maxa moze to dlatego bylo inaczej.. wiecie przed tem tutki potem ksiazka
Pamir Napisano 2 Wrzesień 2003 Napisano 2 Wrzesień 2003 To jak będzie?, chcę ją kupić ale nie mogę się z tobą skontaktować bo nie odpowiadasz na GG, więc pytam tutaj ile za nią chcesz? POzdrowienia Pamir
Jedrush Napisano 4 Wrzesień 2003 Autor Napisano 4 Wrzesień 2003 Ej , bez przesady , masz podanego mejla , gg sprawdzam codziennie , i nie mam od Ciebie informacji , Jak chcesz kupic , to podawalem Ci juz cene na gg , ale stwierdziles ze sie zastanowisz jeszce ... a pozatym jak chcesz kupic to daj znac na gg , bo na forum tylko zagladam od czasu do czasu , a mejla i gg sprawdzam kiklka razy dziennie
Pamir Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 hmmm chyba się coś zwaliło, bo skoro nie dostałeś mojej wiadomości a ja twojej to coś jest nie tak :/. Okej podejscie numer 2 - wysle \"mejla\" POzdrowienia Pamir
Rekomendowane odpowiedzi