Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mam do sprzedania wlasnie ksiazke \"techniki moelowania 3ds max biblia\" , z dolaczonym cd , ksiazka ma z pol roku , ale jest w stanie idealnym (przeczytalem ja raz i odlozylem na poleczke) , zainteresowanych prosze o kontakt na mejla ([email protected]) cena do uzgodnienia .. a i opis tej ksiazeczki na helionie http://helion.pl/ksiazki/max4bi.htm

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo cienka ksiazke watpie ze ktos kupi

Napisano

No i co z tego, ze cienka?

Zawiera pare fajnych informacji o modelowaniu i poczatkujacy z pewnoscia wiele sie z niej naucza.

Napisano
  • Autor

no nie wiem karawan , ja sie z niej nauczylem maxa ... Uwazam ze jak ktos zaczyna zabawe z maxem , to taka ksiazka jest w sam raz , bo zawiera przyklady na cd , i dokladny opis ...

A pozatym jak sie tobie nie podoba ... to trudno , twoja sprawa

Napisano

hmmm jeśli cena była by okej to ja jestem za... Masz może GG?

POzdrowienia Pamir

Napisano

puk puk :-) a teraz jestes na tym GG?

POzdrowionka Pamir

Napisano

tzn zanim miałem ksiazke znalem podstawy maxa moze to dlatego bylo inaczej.. wiecie przed tem tutki potem ksiazka

Napisano

To jak będzie?, chcę ją kupić ale nie mogę się z tobą skontaktować bo nie odpowiadasz na GG, więc pytam tutaj ile za nią chcesz?

POzdrowienia Pamir

Napisano
  • Autor

Ej , bez przesady , masz podanego mejla , gg sprawdzam codziennie , i nie mam od Ciebie informacji , Jak chcesz kupic , to podawalem Ci juz cene na gg , ale stwierdziles ze sie zastanowisz jeszce ... a pozatym jak chcesz kupic to daj znac na gg , bo na forum tylko zagladam od czasu do czasu , a mejla i gg sprawdzam kiklka razy dziennie

Napisano

hmmm chyba się coś zwaliło, bo skoro nie dostałeś mojej wiadomości a ja twojej to coś jest nie tak :/. Okej podejscie numer 2 - wysle \"mejla\"

POzdrowienia Pamir

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności