cfaniak Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 Siemano. Po jutrze oddanie więc czasu dużo nie ma. Oto jeden z renderów. Co byście zmienili dodali i co tam powiedzieli jeszcze, żeby uatrakcyjnić to co widzicie.
jaccunio Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 Ja bym dodal tlo:) a poza tym poprawil troche wyglad asfaltu bo (moze to przez monitor) wyglada jak czarna plama. pozdrp
cfaniak Napisano 12 Czerwiec 2006 Autor Napisano 12 Czerwiec 2006 tlo tu nie jest wazne bo to ma byc z izometri/perspektywy z gory ulica i sama dzialka tlo to przyjdzie pozniej jak bedzie z poziomu czlowieka. No rzeczywiscie asfalt jest malo atrakcyjny... Bedzie poprawiony (mam nadzieje ze mi wyjdzie ;p)
Ryjas Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 no drzewka sa słabe tzn niektore jako bitmpay stykną ale niektóe są jakby przepalone i do tej sceny nie pasują
cfaniak Napisano 12 Czerwiec 2006 Autor Napisano 12 Czerwiec 2006 no tak ale kurcze nie mam innch chociaz poszukam a jeszcze jedno jak bialy environment uzyskac? w kanale materialu mam bialy ustawiony a i tak cholera szary mi wychodzi
Ryjas Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 Przez Skylight zapewne. Drzewka zawsz emozna troche przerobić photoshopie. Dodać np trochę gammy do mapy diffuse..
cfaniak Napisano 12 Czerwiec 2006 Autor Napisano 12 Czerwiec 2006 zmienilem to i owo... asfalt zrobilem z noisa nie bede kompa bitmapa katowal, zmenilem tez drzewa i cos tam w ps porobilem. Lepiej sie rezentuje?
Cug Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 Drugi lepszy niz pierwszy. Jest jeszcze troche niedociagniec w modelu, szkolo przy wejscie nie powinno sie chyba z chodnika zaczynac i takie tam. Niebadzoe podoba mi sie ten zardzewialy material. Studjujesz w Bilałymstoku??
cfaniak Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Napisano 13 Czerwiec 2006 no sa pewne uproszczenia ale trudno malo czasu bylo. material to miala byc stal o kolorze miedzi czy cos, gdzies tam w katolagu znalazlem, po kilku probach zostawilem wg mnie najlepszy z tego co wychodzilo i tak chcialbym wiele rzeczy poprawic i ulepszyc. wszystko poskladane juz czeka na wydruk... hehehe bialystok bialystok ;p
Synthax Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 No i gitara. Czytelne. Chyba takie miało być. Bez map tylko na to można liczyć.
Rekomendowane odpowiedzi