Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Siemano. Po jutrze oddanie więc czasu dużo nie ma. Oto jeden z renderów. Co byście zmienili dodali i co tam powiedzieli jeszcze, żeby uatrakcyjnić to co widzicie.

8bcf8e48ce0e410e.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja bym dodal tlo:) a poza tym poprawil troche wyglad asfaltu bo (moze to przez monitor) wyglada jak czarna plama.

pozdrp

Napisano
  • Autor

tlo tu nie jest wazne bo to ma byc z izometri/perspektywy z gory ulica i sama dzialka tlo to przyjdzie pozniej jak bedzie z poziomu czlowieka. No rzeczywiscie asfalt jest malo atrakcyjny... Bedzie poprawiony (mam nadzieje ze mi wyjdzie ;p)

Napisano

no drzewka sa słabe

tzn niektore jako bitmpay stykną

ale niektóe są jakby przepalone i do tej sceny nie pasują

Napisano
  • Autor

no tak ale kurcze nie mam innch chociaz poszukam

a jeszcze jedno jak bialy environment uzyskac? w kanale materialu mam bialy ustawiony a i tak cholera szary mi wychodzi

Napisano

Przez Skylight zapewne. Drzewka zawsz emozna troche przerobić photoshopie. Dodać np trochę gammy do mapy diffuse..

Napisano
  • Autor

zmienilem to i owo... asfalt zrobilem z noisa nie bede kompa bitmapa katowal, zmenilem tez drzewa i cos tam w ps porobilem. Lepiej sie rezentuje?

c755ff6a75204422.jpg

Napisano

Drugi lepszy niz pierwszy.

Jest jeszcze troche niedociagniec w modelu, szkolo przy wejscie nie powinno sie chyba z chodnika zaczynac i takie tam.

Niebadzoe podoba mi sie ten zardzewialy material.

Studjujesz w Bilałymstoku??

Napisano
  • Autor

no sa pewne uproszczenia ale trudno malo czasu bylo. material to miala byc stal o kolorze miedzi czy cos, gdzies tam w katolagu znalazlem, po kilku probach zostawilem wg mnie najlepszy z tego co wychodzilo i tak chcialbym wiele rzeczy poprawic i ulepszyc. wszystko poskladane juz czeka na wydruk... hehehe bialystok bialystok ;p

Napisano

No i gitara. Czytelne. Chyba takie miało być. Bez map tylko na to można liczyć.