Napisano 1 Wrzesień 200321 l oki chce kupić minidysk. max ile na to plnuje przeznczyć to 550 zeta. teraz tak zukam sobie ju od dluzszgo czasu i jedyne gdzie to znlazlem to allegro, a ja jednak chce jkis sklep. jak macie, albo sie orientujecie to prosze o pomoc. dzieki.
Napisano 1 Wrzesień 200321 l nie polecam, lepszy jest odtwarzac mp3, minidisk jest nie poreczny i ciezko dostac nośniki
Napisano 2 Wrzesień 200321 l Autor nisniki sa tanie i dostaniesz je w kazdym sklepie , nawet w superkakrecie, a z mp3pleyerami hjst taki problem ze niechce slucghac jednego albumu przez caly wyjazd bo nie mam dostepu do kompa.
Napisano 2 Wrzesień 200321 l Fakt łatwo dostac nośniki...ale ja jednak jestem z Mp3...trzeba patrzeć przyszłosciowo....bedziesz miał tam wiecej muzy...no chyba ze kupisz Odwarzacz MD z mozliwoscia sluchania muzyki nagranej w formacie Mp3 ( jesli taki jest) pozdr
Napisano 2 Wrzesień 200321 l ja mam md i nie zauwazylem zadnych mankamentow z nosnikami(kosztuja od 4 do 14 zl- wzaleznosci co kto chce) ma pare bajerow ktore sa przydatne( long play np i digitall mega bas dwustopniwy) a mp3 nie lubie i nie slucham