SoAd Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Wreszcie ja skonczylem troche sie uzeralem z renderem, ale to juz na szczeście za mną. Oceny i komentarze mile widziane. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Ładny model. Bump na ścianie nie jest w złą stronę? teraz spoiny wystają, chyba że to tak ma być:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Death Metal Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 no gitarka fajna, fajny materiał, ten czarny, a ten biały juz mi się tak nie podoba, ale ogólnie jest fajnie. No i masz u mnie plus za nicka, właśnie słucham SOAD. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DesignStudio Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 jako fan gitary i tak mi sie podoba ale tu są tragiczne materiały i straszne ziarno. Moj cort caly czarny błyszczy sie niemiłosienie. jakbys czarnej wody rozlał (tak odbija). podstrunnica tez kapa materiał - ogolnie to bo model genialny. Pokaz siatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 MIłośnik ze mnie gitary jest więc cokolwiek byś nie wyczarował masz plusa. Model mnie rozwalił absolutnie. Materiały mniej ale ogólnie wielki pozytyw. Ja jednak wole gitarki Ibaneza (bo sam mam) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Model ok, w sumie wiekszych bykow nie widze :) Prawie jak moja wlasna :) Materialy bym poprawil i nad swiatlem popracowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 30 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2006 eee a gdzie jest ta 'podstrunnica' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 podstrunnica, inaczej gryf to chwytnia z progami na szyjce bez szyjki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 Całkiem przyjemna gitarka :) Nio materiały troszkę dziwne, ale za to render ma swój klimat... Pozdro! PS. Gibson rules ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y2d Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 nie wiedzialem, ze behringer robi gitary : ) model bardzo mi sie podoba, struny niskie troche dziwne, wygladaja jak ze sznurka, co do renderow jeden dobry, drugi slaby na maksa overall bardzo ladnie, tez musze swoje cudo wymodelowac : ) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 wszystlko prócz bumpa i światła pięknie, GI wyjatkwo słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2006 Ech czyli jak zwykle modeling ok, ale prezentacja słaba chiba musze nad tym popracowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi