Napisano 14 Czerwiec 200618 l Wreszcie ja skonczylem troche sie uzeralem z renderem, ale to juz na szczeście za mną. Oceny i komentarze mile widziane. Pozdro.
Napisano 14 Czerwiec 200618 l Ładny model. Bump na ścianie nie jest w złą stronę? teraz spoiny wystają, chyba że to tak ma być:)
Napisano 14 Czerwiec 200618 l no gitarka fajna, fajny materiał, ten czarny, a ten biały juz mi się tak nie podoba, ale ogólnie jest fajnie. No i masz u mnie plus za nicka, właśnie słucham SOAD. Pozdro
Napisano 14 Czerwiec 200618 l jako fan gitary i tak mi sie podoba ale tu są tragiczne materiały i straszne ziarno. Moj cort caly czarny błyszczy sie niemiłosienie. jakbys czarnej wody rozlał (tak odbija). podstrunnica tez kapa materiał - ogolnie to bo model genialny. Pokaz siatke
Napisano 14 Czerwiec 200618 l MIłośnik ze mnie gitary jest więc cokolwiek byś nie wyczarował masz plusa. Model mnie rozwalił absolutnie. Materiały mniej ale ogólnie wielki pozytyw. Ja jednak wole gitarki Ibaneza (bo sam mam) :)
Napisano 14 Czerwiec 200618 l Model ok, w sumie wiekszych bykow nie widze :) Prawie jak moja wlasna :) Materialy bym poprawil i nad swiatlem popracowal.
Napisano 30 Czerwiec 200618 l podstrunnica, inaczej gryf to chwytnia z progami na szyjce bez szyjki :)
Napisano 30 Czerwiec 200618 l Całkiem przyjemna gitarka :) Nio materiały troszkę dziwne, ale za to render ma swój klimat... Pozdro! PS. Gibson rules ;-)
Napisano 30 Czerwiec 200618 l nie wiedzialem, ze behringer robi gitary : ) model bardzo mi sie podoba, struny niskie troche dziwne, wygladaja jak ze sznurka, co do renderow jeden dobry, drugi slaby na maksa overall bardzo ladnie, tez musze swoje cudo wymodelowac : ) pozdr
Napisano 13 Lipiec 200618 l Autor Ech czyli jak zwykle modeling ok, ale prezentacja słaba chiba musze nad tym popracowac