Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

jak w temacie .. druga wersyjka, oczywiscie narazie projekty potem ciecie i flashowanie co poniektorych kawalkow .. za calosc we flashu w tym przypadku bym sie nie bral :D .. poza tym stronka z zalozenia ma sie przewijac w booook :D .. nie tak jak winda z nic smiesznego hyhyhy ...

a jezeli chodzi o cycuszki to jezeli ktos bedzie zgorszony to prosze powiedziec.. ocenzuruje sie co nieco ... pozdro

i sorki ze jpg tyle wazy ..

adultkeeper1.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Naprawde świetnie Ci to wychodzi. I tematyka interesująca :) Same plusy!

Te wszystkie ornamenty wymyslasz sam czy podrzucaja ci jakies grafiki? I czemu \"druga wersyjka\"? Poprzednia nie przeszla? Tez byla swietna.

Napisano
  • Autor

dzieki ..

te \"ornamenty\" jak to nazwales to wytwor mojego klikania :) nic dodac nic ujac + jakies przedziwne brushe, nic niestety od nich nie dostaje .. ale to lepiej .. wole miec wolna reke przy robieniu takich rzeczy :) .. a czemo druga? .. hmm .. powiedzieli tak . \"faje tamto jest ale chcemy troszeczke niekonwencjonalnie .. i nie przejmuj sie iloscia grafiki, im wiecej tym lepiej\" .. cos w tym stylu ... dlatego wzialem sie za 2-ga wersyjke .. i nie zaluje :))) ...

Napisano

no i ten lay mi się bardzo podoba...świetnie ci to wychodzi :) takie climatyczne :D

pozdro...

Napisano
  • Autor

dzieki phantom .. niedlugo bede to cial to podam urla testowego zeby bylo mozna wytykac mi jakies bledy :D .. hyhy

Napisano

bardzo estetyczne. Świetnie to wygląda! Dobrze pomyślany layout... no i ten akcent humorystyczny z sutkiem :)) Bomba!

Napisano

digit number.. Visa.. lista haseł jednorazowych.. - gotowe

Zapuszczaj bracie!! :D

Napisano
  • Autor

a niech mnie .. niebardzo chyba moge bo bede mial przerabane u moderkow :D .. hyhy

Napisano
  • Autor

:P .. w sumie to juz od ponad poltora miecha to dziala, a na zagranicznym forum (nie pamietam jakim ale dla ludzi od \"tych\" stronek) byla ostra dyskusja na jej temat .. a glownie to dotyczylo \"problemu\" ludzi zza oceanu, mianowicie to ze biedaki zwiekszaly rozdzialke ekranu a strona im sie nie miescila na monitorze :D .. eeeehehehehe .. no ale coz .. zycie :) .. pozdro