Pit3r Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 jak w temacie .. druga wersyjka, oczywiscie narazie projekty potem ciecie i flashowanie co poniektorych kawalkow .. za calosc we flashu w tym przypadku bym sie nie bral :D .. poza tym stronka z zalozenia ma sie przewijac w booook :D .. nie tak jak winda z nic smiesznego hyhyhy ... a jezeli chodzi o cycuszki to jezeli ktos bedzie zgorszony to prosze powiedziec.. ocenzuruje sie co nieco ... pozdro i sorki ze jpg tyle wazy ..
leander Napisano 2 Wrzesień 2003 Napisano 2 Wrzesień 2003 Naprawde świetnie Ci to wychodzi. I tematyka interesująca :) Same plusy! Te wszystkie ornamenty wymyslasz sam czy podrzucaja ci jakies grafiki? I czemu \"druga wersyjka\"? Poprzednia nie przeszla? Tez byla swietna.
Pit3r Napisano 2 Wrzesień 2003 Autor Napisano 2 Wrzesień 2003 dzieki .. te \"ornamenty\" jak to nazwales to wytwor mojego klikania :) nic dodac nic ujac + jakies przedziwne brushe, nic niestety od nich nie dostaje .. ale to lepiej .. wole miec wolna reke przy robieniu takich rzeczy :) .. a czemo druga? .. hmm .. powiedzieli tak . \"faje tamto jest ale chcemy troszeczke niekonwencjonalnie .. i nie przejmuj sie iloscia grafiki, im wiecej tym lepiej\" .. cos w tym stylu ... dlatego wzialem sie za 2-ga wersyjke .. i nie zaluje :))) ...
Phantom Napisano 2 Wrzesień 2003 Napisano 2 Wrzesień 2003 no i ten lay mi się bardzo podoba...świetnie ci to wychodzi :) takie climatyczne :D pozdro...
Pit3r Napisano 2 Wrzesień 2003 Autor Napisano 2 Wrzesień 2003 dzieki phantom .. niedlugo bede to cial to podam urla testowego zeby bylo mozna wytykac mi jakies bledy :D .. hyhy
Pit3r Napisano 4 Wrzesień 2003 Autor Napisano 4 Wrzesień 2003 o widze ze watek az wrze :P .. hyhyhy tutaj pierwsze ciecie http://www.piotrek.krzem.pl/adultkeeper/ .. + pierwsze flashyki
Kris_R Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 bardzo estetyczne. Świetnie to wygląda! Dobrze pomyślany layout... no i ten akcent humorystyczny z sutkiem :)) Bomba!
leander Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 digit number.. Visa.. lista haseł jednorazowych.. - gotowe Zapuszczaj bracie!! :D
Pit3r Napisano 4 Wrzesień 2003 Autor Napisano 4 Wrzesień 2003 a niech mnie .. niebardzo chyba moge bo bede mial przerabane u moderkow :D .. hyhy
Pit3r Napisano 7 Listopad 2003 Autor Napisano 7 Listopad 2003 thx .. z tego co widzialem to stronka juz dziala :D
Pit3r Napisano 8 Listopad 2003 Autor Napisano 8 Listopad 2003 :P .. w sumie to juz od ponad poltora miecha to dziala, a na zagranicznym forum (nie pamietam jakim ale dla ludzi od \"tych\" stronek) byla ostra dyskusja na jej temat .. a glownie to dotyczylo \"problemu\" ludzi zza oceanu, mianowicie to ze biedaki zwiekszaly rozdzialke ekranu a strona im sie nie miescila na monitorze :D .. eeeehehehehe .. no ale coz .. zycie :) .. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi