leszek_lenia Napisano 20 Czerwiec 2006 Napisano 20 Czerwiec 2006 cze wszystkim mam pytanie dotyczace rysowania modela a mianowicie gdzie mozna sobie za hajs w wawie porysowac... ? tak przy sztaludze.. jak na asp... ;) tylko nie jakies tam kursy a cos w stylu jade kiedy chce płace i rysuje...
XaoC Napisano 20 Czerwiec 2006 Napisano 20 Czerwiec 2006 Heh...:) A co cie tak wzielo na malowanie nagle?;) "kiedy chesz" to najlepiej w domu, na dworze, gdziekolwiek:) Jak ma to byc model to bierzesz kumpla, kumpele i malujesz:) Chyba ze brak sztalugi jest problemem?:D Albo kompletnie nie zrozumialem o co chodzi:D
leszek_lenia Napisano 20 Czerwiec 2006 Autor Napisano 20 Czerwiec 2006 nie malowanie tylko rysowanie.... :) sztaluge mam ale rysowanie w domu to nie to samo co w jakims studiu, nie ma takiego klimatu pozatym patrząc na innych prace mozna sie wiele nauczyc... :)
CzAk1 Napisano 20 Czerwiec 2006 Napisano 20 Czerwiec 2006 Cóż na ASP we Wrocku np. mozna sobie iść na warsztaciki w sobote...5h rysunku, 5 malunku...tylko, że chcą za to 100 zeta za raz:) ...A WaWie to nie wiem.
Rekomendowane odpowiedzi