Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ratujcie !! Potrzebuje pilnie dokladnego tutka (najlepiej po polsku) lub opis step by step modelowania glowy i samochodu. Mam niewiele czasu , MUSZE TO UMIEC PERFEKT na 1 pazdziernika. Tutoriale na stronie sa dosc okrojone , zwlaszcza dla kogs niezbyt zaawansowanego w maxie - czyli mnie:) HelpMe

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

To mnie rozbawiles. Miesiac na opanowanie perfekt modelowania glowy i samochodu?

Bede Ci kibicowal z calych sil. Max3d wyda na swiat rekordziste ;)

Na max3d.pl jest pare tutoriali, przegladnij.

Evermotion.org wydaje tez na swiat tutka samochodowego. Wystarczy troche inicjatywy.

Napisano
  • Autor

dZieki ponownie za rade:) Jestem zdolny i ambitny ...jeszcze cie zaskocze :).Poza tym cos juz tam liznalem i mysle ze dam rade .......

PS

Przegladalem tutki na maxie jest ich masa ,tyle ze opracowanie takowego jest bardzo czasochlonne i rzeczywiscie w miesiac byloby to niemozliwe , jednak majac opis step by step mysle ze dalbym rade i w tydzien.....troche sobie popuscilem?....no dobra ,w dwa tygodnie :)

Pozdro

Lary

Napisano
  • Autor

Czekam z niecierpliwoscia .....

CHyba go nie widzialem.........

ps

Pewnie ze nie znajde opisu w tym stylu\"...\" (chociaz:))

Jednak przydalby sie szczegolowy tutek ze wszystkimi zdjeciami referencyjnymi itd.

W kwestii inicjatywy raczej nie moge sobie wiele zarzucic.....draze temat jak potluczony od kilku dni i szukam najlepszego rozwiazania, po prostu musze to umiec,albo inaczej..... bede to umial!

Oczywiscie zdaje sobie doskonale sprawe z ogromu materialu do opanowania jednak mysle,ze moje ambicje,potencjał twórczy oraz zamilowanie do tematu ,nie wspominajac juz o sutuacji materialnej :), okarzą się najlepszym motorem tudzież kopem w zad abym tego dokonal.......

Napisano
  • Autor

WIelkie dzieki.....Jakby cos z w/w rzeczy wpadlo Ci na ekran w niedlugim czasie poratuj ziomka:)

lary@sericon.pl

Ewentualnie

www.sericon.pl

Napisano

Czesc! Jesli chodzi o tuturiale to zopacz sobie na wipa, tam jest niezly tutek odnosnie modelowania autka, co do glowy, to w sieci jest ich wiele ale chyba joana jest the best, zobacz 3dtotal.com Powodzenia, jesli masz ochote to za drobna oplata udziele ci paru lekcji! Tez mieszkam w Krakowie.

Napisano

wiesz ludzi siedzący w maxie dużo lat nie potrafią robić tego perfekt ( są wyjątki np goście od animatrixa )

jak sie nauczyć to masz miejsce w ksiądze rekordów gwarantowane

ale mimo wszystko powodzenia