ra-v Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 Witam, ostatnio zacząłem wykonywać layouty, gdyż chce ćwiczyć sztuke robienia designów.... oto jedno z moich ostatnich dzieł : http://img216.imageshack.us/my.php?image=portfolio22py.jpg zrobiłem tez wersje kolorową, ale kolega powiedział że ta jest dużo lepsza... tylko nie zjedzcie mnie zbyt ostro, dopiero zaczynam zabawę z designami... pozdro...
weinert Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 moze menu lepiej po prawej zrobic no chyba ze to strona dla arabów :) zmniejsz tego jpga ( ten czarno-bialy domek czy cos ) cwicz dalej
ra-v Napisano 24 Czerwiec 2006 Autor Napisano 24 Czerwiec 2006 ok, bede cwiczył.... robie własnie następny... a takie ogólne wrażenie ?
Knysha Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 Takie ogolne wrazenie to slabiutke - kolory troszku zle dobrane, ustaw inny anti-aliasing dla tekstow w menu. 3/6
Gość User190 Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 Małe, ciemne, nieczytelne, bez klimatu.. 2/6
Rekomendowane odpowiedzi