Pit3r Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 cos z innej beczki.. koncept i kolorystyka narzucona (nie przepadam za mowieniem mi co bedzie dobrze wygladalo :P) .. a stronka testowa tu .. http://www.piotrek.krzem.pl/andaro/ thx za komenty
Ufooox Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 nie weim czemu ale chyba uwielbiasz nebieski nie nawidze jasnych i jaskrawych niebieskich strona bardzo fajna tyle ze kolorystyja JAK DLA MNIE nie ta pozdrowienia
Pit3r Napisano 4 Wrzesień 2003 Autor Napisano 4 Wrzesień 2003 do niebieskiego to w sumie nic nie mam .. tez nie przepadam . ale jak juz napisalem :) .. kolorystyka byla narzucona wiec nie moja wina :D .. wole inne zestawienia kolorkow ..
Pit3r Napisano 4 Wrzesień 2003 Autor Napisano 4 Wrzesień 2003 np. pomarancz z szarosciami .. zielen z zoltym oczywiscie nasycone odcienie nie jakies tam jaskrawe wypalajace oczy badziewia :D .. mocna czerwien z bialym ... niebieski z zoltym ..no i pastelowe kolory glownie .. takie sa moje gusta .. nic jaskrawego i nic na sile .. jak nie pasuje kolor to wyrzucam (oczywiscie jezeli cos dla siebie robie)..
Rekomendowane odpowiedzi