MiSiEk_12 Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 Hmm...Siema:D Próbuje zrobić sobie rycerza..jak coś, to będzie moja pierwsza postać:] Hmm..moja koncepcja:Stoi sobie rycerz na górce, w jednej ręce miecz, w drugiej taka flaga....pewnie Polska;]Z tyłu powiewa jego peleryna.... Jakieś koncepcje??:D Pierwszy render: "]
patry Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 Na razie to fajno, ale zaczni jmoże od samego rycerza ,a potem flaga, górka itd.
MiSiEk_12 Napisano 26 Czerwiec 2006 Autor Napisano 26 Czerwiec 2006 Dobra...dzięki za rade:] Hmmm...Jedno pytanko:D Jak według was, a raczej z czego moge zrobić klatke piersiową??Znaczy ten kawałekmetalu na klatke piersiową:DZnaczy się z jakiej bryły na początek
patry Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 Najlepiej zrób z plane'a, uformuj w editable poly a potem dasz modyfikator shell.
vv3k70r Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 a posuzkaj watku kruka o palladynie :) albo tego o jezdzcu bez glowy :)
vv3k70r Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 a posuzkaj watku kruka o palladynie :) albo tego o jezdzcu bez glowy :)
MiSiEk_12 Napisano 26 Czerwiec 2006 Autor Napisano 26 Czerwiec 2006 Hm...zrobiłem jeszcze nie całą klatke(piszcie jeszcze co nie tak: [/url]
patry Napisano 27 Czerwiec 2006 Napisano 27 Czerwiec 2006 Pokaż referki klaty, bo nie wiem czy jest dobrze czy nie (ale coś mi nie pasi ta klata). Peleryne robiłeś reactorem?? Ustaw, żeby nie przenikała przez hełm.
MiSiEk_12 Napisano 27 Czerwiec 2006 Autor Napisano 27 Czerwiec 2006 hmmm...chyba nie robie tygo rycerza...Sądze, że nie jestem jeszcze gotów.... A peleryne to zwykły PLANE noise z fractalami i już;] A klata-fakt, nie wyszła mi;]
tweety Napisano 27 Czerwiec 2006 Napisano 27 Czerwiec 2006 zacznij od tutoriali i od bardziej prostych rzeczy. organika i modelowanie postaci to jedne z najcięższych rzeczy jakimi można się zajmować w 3D. na głównej znajdziesz link "Tutoriale", zajrzyj tam i poćwicz podstawy modellingu. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi