Napisano 26 Czerwiec 200618 l Hmm...Siema:D Próbuje zrobić sobie rycerza..jak coś, to będzie moja pierwsza postać:] Hmm..moja koncepcja:Stoi sobie rycerz na górce, w jednej ręce miecz, w drugiej taka flaga....pewnie Polska;]Z tyłu powiewa jego peleryna.... Jakieś koncepcje??:D Pierwszy render: "]
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Na razie to fajno, ale zaczni jmoże od samego rycerza ,a potem flaga, górka itd.
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Autor Dobra...dzięki za rade:] Hmmm...Jedno pytanko:D Jak według was, a raczej z czego moge zrobić klatke piersiową??Znaczy ten kawałekmetalu na klatke piersiową:DZnaczy się z jakiej bryły na początek
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Najlepiej zrób z plane'a, uformuj w editable poly a potem dasz modyfikator shell.
Napisano 26 Czerwiec 200618 l a posuzkaj watku kruka o palladynie :) albo tego o jezdzcu bez glowy :)
Napisano 26 Czerwiec 200618 l a posuzkaj watku kruka o palladynie :) albo tego o jezdzcu bez glowy :)
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Autor Hm...zrobiłem jeszcze nie całą klatke(piszcie jeszcze co nie tak: [/url]
Napisano 27 Czerwiec 200618 l Pokaż referki klaty, bo nie wiem czy jest dobrze czy nie (ale coś mi nie pasi ta klata). Peleryne robiłeś reactorem?? Ustaw, żeby nie przenikała przez hełm.
Napisano 27 Czerwiec 200618 l Autor hmmm...chyba nie robie tygo rycerza...Sądze, że nie jestem jeszcze gotów.... A peleryne to zwykły PLANE noise z fractalami i już;] A klata-fakt, nie wyszła mi;]
Napisano 27 Czerwiec 200618 l zacznij od tutoriali i od bardziej prostych rzeczy. organika i modelowanie postaci to jedne z najcięższych rzeczy jakimi można się zajmować w 3D. na głównej znajdziesz link "Tutoriale", zajrzyj tam i poćwicz podstawy modellingu. Pozdrawiam