Napisano 18 Wrzesień 200222 l A wiec tak znalalem przyczyne znikajcych textur w brazilu 1.0 dzeje sie to wtedy gdy zmianiamy w brazilu sampling (te przyciski w brazilu P1,P2 lub P3) po tej zmianie (przy najmniej u mnie znikaly textury w renderingu , pozostawal ich tylko kolor :() zeby tak sie niedzialo trzeba wylaczyc z menu image/texturing filtering opcje 2d MAP filtering (u mnie jak wylaczylem ta opcje wszystko teraz dzial prawidlowo)
Napisano 18 Wrzesień 200222 l to ze wyłączenie filtrowania tekstur pomaga to prawda,też do tego doszedłem wczoraj, tylko proplem polega na tym ,że ta opcja musi być włączona, tekstury nie filtrowane wyglądają bardzo źle :(
Napisano 18 Wrzesień 200222 l Autor Macroos daj mi swoj numer icq lub gg bo bym pogadal zkims kto siedzi na brazilu jesli mozesz oczywiscie :)
Napisano 18 Wrzesień 200222 l problem z teksturami chyba rozwiązany, trzeba render zapuszczać korzystając z ikonki \"quick render\", wywołanie rendera po przez ikonke \"render scene\" (po której naciśnięciu pojawia sie całe okno dialogowe z ustawieniami ) powoduje zniknięcie texrur co do icq/gg niestety nie posiadam :(