Napisano 29 Czerwiec 200618 l Witam wszystkich! Nie byłem na tym forum już czas jakiś...więc postanowiłem wrócić i jakieś nowe pracki pokazać:] Te prace to: draperia, zamek i projek tronu...no ale rzucam na jakiś czas taki rysunek i zajme sie czymś bardziej rzyciowym:) Musze jeszcze zrobić dla qmpla projekt graffiti no a potem biore się chyba za własny komiks bo mam pare scenariuszy (narazie powstaną tylko szkice bo ps jest jeszcze nie opanowany:] ) A właśnie-sorki za jakość tych obrasków ale to kiepskie zdjęcia no i światło się w niektórych miejscach odbiło od grafitu i nie widać koloru:/ No to piszcie co wy na to!!!:D Pozdrawiam!
Napisano 29 Czerwiec 200618 l rysunki mocno maxowe :) mam nadzieje ze bardziej Twoje niz ten avatar :)
Napisano 29 Czerwiec 200618 l fajne obrazki, chyba najbardziej podoba mi sie ten tron choc prawde mowiac nie skojarzylem tego z tronem(dopiero jak zobaczylem twoj tekst) chyba bardziej ten ludek tam zwraca uwage i ta mala kartka obok niego(moze tak mialo byc) ale fajne sa tam takie wielkie bryly Pozdrawiam
Napisano 30 Czerwiec 200618 l Autor vv3k70r-nie bardzo rozumiem co masz na myśli? Co znaczy że rysunki są mocno maxowe?:) A ten avatar owszem nie jest zrobiony przezemnie...to tylko wycięyta z jakiegoś jpga głowa golluma no ale ja się nie podpisuje jako twórca:/ Znaczy uwarzasz że rysunki nie są moje?? Może mam zrobić zdjęcie ich wszyskich lerzących oboik siebie no i może jeszcze siebie obok nich? czy to pomoże ci uwierzyć?:)
Napisano 30 Czerwiec 200618 l Hmmm, ładne kreseczki stawiasz i bryłkami operujesz - szkoda tylko że to nie skan :), ale czepiam się,, najbardziej podoba mi się pomysł w 3 obrazku, w drugim wg mnie leci trochę perpektywa wiszącej baszty (wieży) czy cusia,a może to tylko moje takie wrażenie, ale coś z nią jest nie tak. vvektor a Ty co Obcy :?? ;), Avatar to rzecz indywidualna i rzecz gustu każdego user'a :P. rysunki mocno maxowe :) - ??, Pozdrawiam
Napisano 30 Czerwiec 200618 l dobra robota...kreska jak zawsze fajna...3 najfajniejsze...ale nie wiem jeszcze mi czegos brakuje co nada mocniejszy dynamizn...wiem ze sa linie poomocniczne sa kontrasty...ale nadal mi czegos brakuje...a moze tylko bredze?;)
Napisano 30 Czerwiec 200618 l zwróć uwage na grubośc lini, pierwszy plan powinien miec mocniejsza i grubsza kreske np ten ludzik jest zdecydowanie na 1 planie podczas gdy oparcia tronu bija po oczach i wychodza niepotrzebnie na 1 plan, mimo to fajne szkice pracuj dalej :)