..::Krzysiek M::.. Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 heyah all :P znów była przerwa ale chyba dobra :D postanowiłem zrobić jakieś autko tu są screenshoty : http://img513.imageshack.us/my.php?image=beztytu322u4no.jpg prosze o ocene i wskazówki XD P.S chciałbym bardzo podziękować ardeniemu za bardzo durzą pomoc bez niego nie umiałbym nic zrobić THX :D
Richie Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 wyglada fajnie a czy swiatla nie powinny dochodzic do maski i tam cie konczyc?. Chociaz ja nic nie mowie bo moja ostatnia proba zrobienia porsche......... zycze powodzenia. ps:a siatka?
..::Krzysiek M::.. Napisano 30 Czerwiec 2006 Autor Napisano 30 Czerwiec 2006 siatka troche tragiczna już daje XD to jest te najnowsze porsche i troche inaczej światła idą tak mi się wydaje XD screen ze siatką troche porozrzucana i nie ładna XD http://img224.imageshack.us/my.php?image=beztytu322u4mm.jpg p.S poka te swoje porsche
Richie Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 troche jak u mnie :D a raczej prawie jak u mnie. Wiec krzywo np. tuz pod reflektorem:P
..::Krzysiek M::.. Napisano 30 Czerwiec 2006 Autor Napisano 30 Czerwiec 2006 to czyli gdzie lepiej i co poprawić ??? XD Właśnie nie widziałem tu żadnych porschakó w wip ani w finished co jest to trudne autko ??
dariusz Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 Właśnie nie widziałem tu żadnych porschakó w wip ani w finished co jest to trudne autko ?? jeszcze nikt nie zrobił ładnego prosiaka, więc musieli zginąć:D
..::Krzysiek M::.. Napisano 30 Czerwiec 2006 Autor Napisano 30 Czerwiec 2006 ow to zły model wybrałem XD to czyli zginołem marnie XD dam za chwile update
Knysha Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 Krzywo strasznie, Porshe narazie mi to nie przypomina =X. Btw. Ortografia, panie, ortografia...
Rekomendowane odpowiedzi