Napisano 30 Czerwiec 200618 l Witam. W dziele 2D jestem po raz pierwszy. Oto wynik nocnej zabawy w PS-ie. Wprawdzie jest to w sumie fotomontaż, ale w wątku do tego przeznaczonym widzę same retusze, więc wrzucam tutaj. Czekam na komentarze. Pozdrawiam.
Napisano 4 Lipiec 200618 l Autor Zgadza się, ale chyba nie jest to takie oczywiste jak mi się wydawało :)
Napisano 5 Lipiec 200618 l Jak dla mnie to moglby byc ten brzuch odrobinke bardziej jak brzuch, a najladniej wyglada ten slimak najbardziej z tylu, bo te dwa z przodu wygladaja jakos tak nierealistycznie :) Ale fajnie fajne :)
Napisano 5 Lipiec 200618 l Autor Właśnie zdążyłem się zorientować, że dla ludzi ten brzuch wcale nie jest taki oczywisty. Ja go bezproblemowo dostrzegam, ale to oczywiście wynika z faktu, że robiąc tę pracę byłem świadkiem stopniowego zanikania brzucha pod kolejnymi warstwami tekstur i mieszania kolorów i przyzwyczaiłem się do tej postępującej metamorfozy.
Napisano 6 Lipiec 200618 l Brzuch rzuca sie w oczy :) Ciekawa praca, tzn mi sie podoba. Srodkowy slimak troche za bardzo nienaturalnie wyglada. Kumple pelzaja po brzuchu, a ten skubany jakby lewitowal. Moze o jeden slimak za daleko?