Napisano 3 Lipiec 200618 l Witam. Ostatnia moja strona była zwykłą animacją, przez pewien czas nazbierało mi się prac i jak miałem to zacząc dodawac stwierdziłem, że jest to kompletna strata czasu i postanowiłem zrobić nową strone :P. Teraz tylko sie wrzuca obrazek i miniaturke do foldera wpisuje sie linijke w plik tekstowy i po bólu. Strona można powiedzieć wyszła taka jaki sam jestem, prosta (minimalizm) i oryginalna - czyli tak jak chciałem. Prosze o ocene strony i dajcie znać jak z otwieraniem duzych obrazków, bo teraz jest normalnie na getURL(adres) wczesniej próbowałem z javą i mi w firefoxie nie dzialalo. Teraz z kolei chyba nie do konca dziala na IE. Takze jak ktos zna pewny sposób na obie przeglądarki we flashu 8 to byłbym dozgonnie wdzięczny :). Oto i adres: http://pitekkkk.tk
Napisano 3 Lipiec 200618 l całkiem nieźle (design i rozwiązania tech.) ale przejrzystość stronki trochę kuleje. tak to wygląda w 1280x1024: http://images1.fotosik.pl/97/9e53142a565e4f74.jpg zwiększ czcionkę, albo powieksz obrazki bo tak to głowa zaczyna bolec od wpatrywania sie w ekran. pozdrawiam
Napisano 3 Lipiec 200618 l To może na wstępie napisz, że strona najlepiej działa przy rozdzielczości 1024x768 Pozdro
Napisano 3 Lipiec 200618 l ja mam 1024 na 768 ale i tak menu jest jak dla mnie zamałe, pls powiększ je troche bo nie wygodnie się troche je przegląda...
Napisano 3 Lipiec 200618 l Autor Strona nie działa tylko na 1024. Mozesz używac dowolnej rozdzielczości. To jest pixelfont wiec nie zwieksze tego bo nie bedzie wyglądac jak nalezy, a jeśli idzie o to, że nic nie da sie przeczytac to nie wiem moze kwestia wzroku, ja mam taką czcionke w całym systemie i nie mam problemu ani u siebie na 1024 17cali(CRT) ani na lapie 14 cali i 1280x800 :P. Wiec najwyrazniej mam sokoli wzrok :P
Napisano 10 Lipiec 200618 l Mi sie podoba. Wyczesałeś nieżle patrząc na to co masz w portfolio i to jak ono wygląda samo w sobie. Pozdr
Napisano 10 Lipiec 200618 l ładne... ;) a chcecie wiedzieć jak wygląda to u mnie w 1600/1200 ? oO tyci tyci;)
Napisano 12 Lipiec 200618 l Bardzo ładne.. ciekawe, fajne te drzewko z Tobą :P Rozmiar - faktycznie, mogło być troszeniutko większe, ale ja nie narzekam, mam 1280x1024, troszke tylko ryja do monitora zblizyłem, żeby przeczytać txt. Z galeriami nie miałem żadnych problemów. Denerwuje mnie ten wskaźnik myszy, niby jest ładny, lepiej pasuje do designu, ale te przeskakiwanie, i brak płynności w przesuwaniu denerwuje. Albo daj standardowy wskaźnik, albo przyspiesz odświerzanie wskaźnika :> czy tam zwiększ ilosć klatek na sekunde :P Ze strony graficznej tak jak u góry - Bardzo ładnie. nie mam nic do zarzucenia, w 100% trafia w moje gusta :> 9/10 - za wskaźnik myszy i rozmiar :P