Swietlik Napisano 6 Wrzesień 2003 Napisano 6 Wrzesień 2003 Mam mały problem. Musze zrobić pewną stronke i potrzebuje zdjęć związanych z tym instrumentem i z tym rodzajem muzyki, bo nie wiem czemu od dwóch dni nie moge ich znależźć, please..
VGT Napisano 6 Wrzesień 2003 Napisano 6 Wrzesień 2003 Hmm. Wszedlem tylko na www.google.pl, w wyszukiwarce grafik wpisałem \"piano\", \"fortepian\" no i trochę tego znalazło. Co prawda google ma to do siebie że w większości są to małe rozdziałki, ale myślę, że dałoby się wyłowić kilka odpowiednich
leander Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 http://www.sxc.hu/ Poszukaj w Home and Surroundings / Equipment (lub Furniture) ..lub po prostu przez wyszukiwarke. Troche mi wyrzuciło, na ogół są w duzej rozdzielczości, tylko musisz się zarejestrować za free. Pozdrawiam [piwo]
Ufooox Napisano 14 Wrzesień 2003 Napisano 14 Wrzesień 2003 wyszukaj w wyszukiwarce sklep muzyczny i wejdz w fortepiany/keybordy i sciagnij zdiecie
Swietlik Napisano 14 Wrzesień 2003 Autor Napisano 14 Wrzesień 2003 Wielkie dzięki, po prostu dopiero ostatnio przypomniałem sobie o takiej opcji w googlach.
Rekomendowane odpowiedzi