Napisano 1 Kwiecień 200222 l Witam..mam pytanko a mianowicie jak robic dźwi albo okna..jest moze jakis tutorial opisujacy technike wykonania....pozdroFka
Napisano 2 Kwiecień 200222 l mozesz uzyc pluginu doors,windows. http://www.max3d.pl/download/object.php A wymodelowanie prostych drzwi np z boxa jest tak proste ze tutorial byłby chyba nieporozumieniem. No chyba ze masz zamiar zrobic drzwi secesyjne.
Napisano 22 Styczeń 200421 l JAk nie wesz totlnie jak wyglądają drzwi[lol2] to weź boxa i otweksturuj go zdjęciem drzwi będzie prymitywne ale cos będzie. PoZa tym po co ci toutorial, drzwi nie widziałeś??
Napisano 27 Styczeń 200421 l Hmmm, a stawiałem na to, że po poście zombo master\'a, który bawi się tutaj w wykopaliska ;) nikt już nie będzie pisał w tym wątku... ale jednak - chyba nikt nie spojrzał na daty postów. :] Ze zmianą tematu user pewnie by miał problem, szczególnie, że ostatnio logował sie 10 miesięcy temu, no ale skoro temat znowu jest na pierwszej stronie to zmieniłem tytuł na precyzyjniej opisujący problem...