Gość jaco Napisano 4 Lipiec 2006 Napisano 4 Lipiec 2006 A więc pokolei: - taki tam speed z nudów - chcem uzyska rzeczywistą Caustyke - materiały Glass(lume) + DGS (podłoże) Mentalowe i render też + HDRI - Final GAther + GI + Caustik Czekam na wskazówki? - jak poprawic to co jest źle?? ..:: ustawienia materiałów jutro dorzuce ::..
cta Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 Coś napisze, bo wiem że fajniej jak są jakieś komentarze bo inaczej człowiek się zniechęca ze wstawianiem prac. No to tak, sama popielniczka troche przynudza, zrób w niej popiół papierosowy, jakieś pety pognieciony, może jedna szluga leżeć i sie dymić. Obok jakieś piwo może sobie stać, kawałek gazety. Pokombinuj.
weinert Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 fajny materiał na popielniczce tylko mi sie podłoże nie podoba pozdr
piotrek Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 Wrzuć popielniczkę raczej do wątku Caustic Contest. Tam uzyskasz jakieś rady, bo na WIP czy Finished to trochę mało ciekawe...
Gość jaco Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 Wrzuć popielniczkę raczej do wątku Caustic Contest. Tam uzyskasz jakieś rady, bo na WIP czy Finished to trochę mało ciekawe... Aha dzięki bardzo włąśnie o to mi chodziło POzdro
Rekomendowane odpowiedzi