Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Dawno nie zamieszczałem prac, więć dziś postanowiłem trochę zaśmiecić to forum:)

Przedstawiam prackę, którą robiłem ok 13h + próbne rendery(oświetlenie) nieliczyłem, ale z pewnością dłużej niż sam modeling:)

Jak widać jest to dość skromny pokój robiony w moim klimacie z domieszką mikroskopijnych zmian w PS

Co o tym sądzicie?

pokoj_zachod.jpg

pokoj_zachod2.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 950
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ramy okienne wystają do wewnątrz pomieszczenia ??? nigdy takich nie widziałem :P

3 monitory do jednego kompa ?? jakąś dobra masz karte graficzną :)

texturki słabe

oświetlenie bardzo słabe

modeling tez słaby

trzeba było wiecej czasu nad tym spędzić

Napisano

gregorjan :"Jak widać jest to dość skromny pokój robiony w moim klimacie"

No hmm, nie czaję Twojego klimatu zdecydowanie :]

Prócz tego co napisał javor, jak dla mnie proporcje masz strasznie rozwalone np : obudowa - monitory - mysz(?!) - klawiatura ;-)

In plus to ten tygrysek na wyrze. Fajnie wyszedł, przynajmniej jak na taką odległość.

ps. usuń to pismo kobiece z biurka bo se ludzie coś pomyślą :]

Napisano

słabiutko, rendery tragiczne co do modeli to nie można nic powiedziećbo przez te renderki nic nie widać

scanline??

Napisano
  • Autor

javor-te ramy dałem żeby jakoś inaczej było

3grosze-proporcje obudowa z 2 CD+2 miejsca na dysk+dodatkowe wejście USB są wg. ok w stosunku do LCD 19". Mysz to ta mini wersja, co do klawiatury fakt nie najlepiej wyszły jej proporcje

Georgas- VRay

Napisano

proporcje leżą tak czy inaczej "tak na oko" to kiepska metoda... Vray no co ty i tak słabo wyszło:o

Napisano
proporcje obudowa z 2 CD+2 miejsca na dysk+dodatkowe wejście USB są wg. ok w stosunku do LCD 19"

Proporcje są w/g Ciebie ok? Sloty na napędy, kieszenie mają gdzieś 15cm szerokości, mój 17" kineskop ma 33cm szerokości, a skoro u Ciebie jest jeszcze 19" LCD plus nieduża obramówka to jakim cudem jest niewiele szerszy od obudowy?

A ten wiatrak to jakie ma tam zadanie? Zdmuchiwać kurz z pionków :>

Szczerze to najbardziej i najrealistyczniej nielicząc oświetlenia na tymże obiekcie wygląda tutaj puszka Fanty :P Fanta mówi bądź bamboocha - chyba zabardzo wziąłeś sobie to do serca z tym pokojem :P