tryton Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 Witam ... Mam problem. Najłatwiej będzie go opisać - mam zrobiony model człowieka, tworzę Biped dopasowuje go, a następnie przypasowuje go na model (uwcześnie zgrupowany, aby każdy element tworzył całość) modyfikator "Physique", aby połączyć ze sobą Biped'a i model ... ale występuje problem bo jak chce wybrać "Attach to Node" by wybrać środek ciężkości ("bot1"), to nie mogę tego zrobić :( poprostu jak chcę zaznaczyć "tą" ikonkę to niechce zaskoczyć ... nie mam pojęcia w czym tkwi problem i jak go rozwiązać, więc proszę o pomoc. Jak wiesz jak to zrobisz, albo wiesz jak inaczej połączyć model z Biped'em, to bardzo proszę o pomoc (krok po kroku) ... Dzięki z góry :)
Waldx Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 Jak masz wciśnięte "Attach to Node" to wciskasz ikonke Selekt by name i tam wybierasz ("bot1") o to chyba ci chodzi.
tryton Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Napisano 7 Lipiec 2006 Nie ... poprostu nie mogę nawet wcisnąć "Attach to Node", nie mam pojęcia dlaczego
vv3k70r Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 a nie pokreciles czegos? moze poblokowales lub pomroziles?
tryton Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Napisano 7 Lipiec 2006 Też niestety nie .. właśnie wykonałem wszystko od początku dla pewności odkryłem i odmroziłęm wszystko ... i dalej nic :(
tryton Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Napisano 7 Lipiec 2006 Już doszedłem jak to zrobić ... nie wolno grupować modelu przed wstawieniem Biped'u ... Dziękuje za chęć pomocy, doceniam.
vv3k70r Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 bym cos napisal....... z tym grupowaniem..... ale lapki mi opadly :(
Rekomendowane odpowiedzi