fotoas Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 Hej czy moglby mi ktos napisac o co chodzi w tym bledzie nie moge przez to liczyc bo render nie startuje Error: UVW channels ( 1 ) on object "cokol" not enough for material "cegla1" oczywiscie element COKOL jest Edit poly dalem mu ID 1 dla wszystkich polygonow dodam inny material na element COKOL i jest ten sam blad... HELP !! :(
TrojkaT Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 jesli chodzi o 1.0 to id nie dzialaja, nie wiem jak jest w 1.1 jak sprawdze to dam znac blad jest prosty poprostu czyta ci ze na danym elemencie nie masz UVW map
fotoas Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Napisano 8 Lipiec 2006 czyta ze nie mam..ale ja mam. bo dodalem w 3dstudio czyli mam dodawac w maxwell studio ?? co za lipa. ..... ... ratunku :(
TrojkaT Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 fotoas ja wiem ze ty masz. Na 1.0 JESTES ? poiprostu nie uuzywaj id narazie ;)
fotoas Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Napisano 8 Lipiec 2006 tu jest problem z 1.1 , bo na 1.0 wszystk dziala jak nalezy: edit: http://www.maxwellrender.com/forum/viewtopic.php?t=16955&postdays=0&postorder=asc&start=30 na forum maxwell problem zostal zorwazany, raczej wyjasniony
Rekomendowane odpowiedzi