tymko Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Dla zainteresowanych tworzeniem brył z papieru. siatki tu: http://www.muszynskaag.republika.pl/robak.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Fajne bardzo...niezła zabawa taka. Mozna sobie posklejać...i takie fajne wychodzi:). Ale ja chyba dał bym to do działu "Rzeczy interesujących i zabawnych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 12 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2006 a gdzie taki dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 zawsze lubiłem origami.... oglądać :> bo coś nie mam cierpliwości do zaginania papierków. a co do modelu to hmmm... spoko ale jakoś pustawo, można by zrobić całą scenke z papieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi