Napisano 12 Lipiec 200618 l Bardzo chaotyczna nawigacja - to największy minus stronki.. minimalistyczna grafika, ale nie pasuje koperta.. wogóle jakoś tak ubogo.. nieprzemyślane to chyba troszkę :) Wykonanie we flashu bardzo ładne, ale reszta leży!!
Napisano 12 Lipiec 200618 l zmień to menu ! czekałem, myślałem że coś sie robi, i chciałem już wyłączyć, myśląc że po prostu nic na niej nie ma, ale pojeździłem myszką w poszukiwaniu jakiegoś buttona. i przez przypadek natrafilem na te trójkąciki. Ale nigdy nie pomyślałbym że to menu ! porażka, byłem pewien że to element 'topu'. Jakbyś jeszcze podpisał te przyciski to by szło wybaczyć ;) Do tego musze przechylać głowe o 90* żeby przeczytać dłuższy wyraz, który oznacza dział. grafika, jak kolega wyżej napisał - minimalistyczna. ubogo. ale przynajmniej nie wali w oczy ;) flash wykonany ładnie. zmień menu, a najlepiej wykombinuj nowe, albo wywal strone z sieci. 2/10 pozdrawiam
Napisano 13 Lipiec 200618 l Miałem podobną sytuacje co FlooX. Nawet mi przez głowe nie przeszło ze to moze byc menu. musisz to zmienić. Czcionka tam nie jest ciekawa moze dlatego ze trzeba głowe przekręcić o 90 stopni;)
Napisano 13 Lipiec 200618 l Stronka cienka.. Ale da się zobaczyć pracki przynajmniej Menu do dupy i przydałoby się powiększenie pracek, bo detalu nie widać..
Napisano 17 Lipiec 200618 l Autor już troche pozmieniałem ale jeszcze nad tym popracuje. Piszcie co jeszcze pozmieniać, chodzi o to aby się udoskonalać i prezentować prace coraz lepsze. Z góry dziękuję!
Napisano 17 Lipiec 200618 l Dynamika jest całkiem spoko. Znaczy mimo bardzo kiepskiego dizajnu gaficznego to przyjemnie się porusza po stronie. Menu wygląda już bardziej jak menu. To co możesz zrobić to dodać powiększanie obrazków i poprawić wygładzanie tekstu. A poza tym to nie wiem czy jeszcze z tego coś wyciągniesz. Wygląd jest na maxa wtórny i jak pisałem (ja i inni) obleśny. A tego nie ominiesz, chyba, że zrobisz nowy sajt. Jesteś autorką prac na stronie, czy robisz to dla autorki? Mam wrażenie, że ta strona trochę zaniża poziom prac prezentowanych w tym folio. Keep up the good work at least on the flash side ;)
Napisano 17 Lipiec 200618 l Autor no nie to nie moje prace choć chciałbym takie robić. Ta stronka faktycznie zrobiona była tak na szybko. Mysle że jak tylko znajdę trochę czasu to poprawię i wtedy poprosze was o następne korekty. Dzięki!!!
Napisano 19 Lipiec 200618 l Rany, tylko u mnie sie tak sypie ? Przewijam w dol - sieczka. Przyciski widoczne dopiero po przejechaniu nad nimi. W dodatku wyswietlaja sie w przypakowych miejscach. Tylko ja tak mam czy kod jest az tak posypany ?