Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość User190
Napisano

Bardzo chaotyczna nawigacja - to największy minus stronki..

minimalistyczna grafika, ale nie pasuje koperta.. wogóle jakoś tak ubogo.. nieprzemyślane to chyba troszkę :)

Wykonanie we flashu bardzo ładne, ale reszta leży!!

Napisano

zmień to menu !

czekałem, myślałem że coś sie robi, i chciałem już wyłączyć, myśląc że po prostu nic na niej nie ma, ale pojeździłem myszką w poszukiwaniu jakiegoś buttona. i przez przypadek natrafilem na te trójkąciki. Ale nigdy nie pomyślałbym że to menu ! porażka, byłem pewien że to element 'topu'. Jakbyś jeszcze podpisał te przyciski to by szło wybaczyć ;)

Do tego musze przechylać głowe o 90* żeby przeczytać dłuższy wyraz, który oznacza dział.

grafika, jak kolega wyżej napisał - minimalistyczna. ubogo. ale przynajmniej nie wali w oczy ;)

flash wykonany ładnie.

zmień menu, a najlepiej wykombinuj nowe, albo wywal strone z sieci.

2/10

pozdrawiam

Napisano

Miałem podobną sytuacje co FlooX. Nawet mi przez głowe nie przeszło ze to moze byc menu. musisz to zmienić. Czcionka tam nie jest ciekawa moze dlatego ze trzeba głowe przekręcić o 90 stopni;)

Napisano

Stronka cienka.. Ale da się zobaczyć pracki przynajmniej

Menu do dupy i przydałoby się powiększenie pracek, bo detalu nie widać..

Napisano

już troche pozmieniałem ale jeszcze nad tym popracuje. Piszcie co jeszcze pozmieniać, chodzi o to aby się udoskonalać i prezentować prace coraz lepsze.

Z góry dziękuję!

Napisano

Dynamika jest całkiem spoko. Znaczy mimo bardzo kiepskiego dizajnu gaficznego to przyjemnie się porusza po stronie.

Menu wygląda już bardziej jak menu.

To co możesz zrobić to dodać powiększanie obrazków i poprawić wygładzanie tekstu.

A poza tym to nie wiem czy jeszcze z tego coś wyciągniesz. Wygląd jest na maxa wtórny i jak pisałem (ja i inni) obleśny. A tego nie ominiesz, chyba, że zrobisz nowy sajt.

Jesteś autorką prac na stronie, czy robisz to dla autorki? Mam wrażenie, że ta strona trochę zaniża poziom prac prezentowanych w tym folio.

Keep up the good work at least on the flash side ;)

Napisano

no nie to nie moje prace choć chciałbym takie robić.

Ta stronka faktycznie zrobiona była tak na szybko. Mysle że jak tylko znajdę trochę czasu to poprawię i wtedy poprosze was o następne korekty.

Dzięki!!!

Napisano

Rany, tylko u mnie sie tak sypie ? Przewijam w dol - sieczka. Przyciski widoczne dopiero po przejechaniu nad nimi. W dodatku wyswietlaja sie w przypakowych miejscach. Tylko ja tak mam czy kod jest az tak posypany ?