maciekG Napisano 18 Lipiec 2006 Napisano 18 Lipiec 2006 na podstawie fotki wszelkie uwagi mile widziane. mam nadzieje to jescze skonczyc, wiec sie na pewno przydadza :) jeszcze pierwsze szkice
maciekG Napisano 18 Lipiec 2006 Autor Napisano 18 Lipiec 2006 nie no takich numerow to nie robie :), chce sie jednak czegokolwiek nauczyc... foto na monitorze obok... aaa uprzedzajac pytanie, kolorow tez nie bralem color pickerem, bo takie dziwne tricki tez widzialem :) edit: załączam też fotke
Gemi83 Napisano 18 Lipiec 2006 Napisano 18 Lipiec 2006 Na tym etapie nie ma się do czego doczepić (zauważyłem, że to zniechęca do komentowania :P), więc imho możesz pracować dalej i się zobaczy ;) W każdym razie ten górny-lewy róg powinien pozostać ciemny, bo nie odwraca wtedy uwagi od świnek. Quiiiii!
Belus Napisano 18 Lipiec 2006 Napisano 18 Lipiec 2006 ...pięknie światło przebija im przez uszy. Kolorki też świetne. Chciałbym mieć to w oleju na głównej ścianie! Pzdr
kazziu Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 Jeżeli juz robisz z referki to pozmieniaj trochu bo tak ci wyjdzie to samo zdjecie, rozszerz kadr, to na czym leża swinki niech bedzie wielki talerz a obok namaluj wilka jak trzyma nóż i widelec i cieszy morde :)
maciekG Napisano 19 Lipiec 2006 Autor Napisano 19 Lipiec 2006 Gemi: tak zostanie ciemny, moze jakis slaby detal sie tam co najwyzej pojawi Belus: tak, coś w rodzaju SSS ;) Rzoolu : chlew, nie rzeznia :) Klicku:dzieki :D kazziu: nie mam specjalnych ambicji co do tego obrazka,to tylko ćwiczeniówka, wiec staram się żeby była podobna właśnie do refki, moze faktycznie nie w 100% ale bardzo, chodzi o to zeby sie nauczyc formowac brylki, dobierac kolory itp i to wsyzstko wlasnie na podstawie fotki no i dziergam sobie dalej... byle nie zadziergac tego na śmierć :/
vv3k70r Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 maciekG- ale zes trzody narobil :) ladne te swinie, uszy maja jakies dziwne...
maciekG Napisano 19 Lipiec 2006 Autor Napisano 19 Lipiec 2006 noo niektore maja takie troche królicze uszy, jeszcze jest sporo do poprawki, ale poki co nie chce mi sie, moze jutro :)
aspenboy Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 PROSIAKI! Wypas. :D Wyszły Ci uroczo, jedynie szejding SSS na uszach się trochę mało czyta ;)
maciekG Napisano 16 Sierpień 2006 Autor Napisano 16 Sierpień 2006 odkurzyłem pracke, naniosłem troche poprawek..wiecej tego ruszać nie będę bo nie mam ochoty :) (a braki są.. :) w każdym bądź razie uważam ją za skończoną
Rekomendowane odpowiedzi