hkropinski Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 Witam! Mam klopot: mam model dloni i bipeda. biped - fingles=5, finger links=3. jak nalozyc dłoń aby załamania w kostkach palców byly złączone z zalamaniami u bipeda, nie chce po prostu rozdzielac modelu dloni na częsci. z gory dzieki za odpowiedzi
KLICEK Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 nie wiem o co dokladnie chodzi ale moze przeskaluj lokalnie ?
hkropinski Napisano 19 Lipiec 2006 Autor Napisano 19 Lipiec 2006 KLICEK ->ze skalowaniem poprobuje, dzieki, a tutaj bardziej pokazuje o co chodzi:
KLICEK Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 aaaaa teraz czaje :D hehe sluchaj poprostu naloz na siebie klikasz atach node i klikasz w przedramie , kosci bipeda przypisza sie automatycznie do obiektu , tylko od przedramienia do koniuszkow palcow. Nie wiem po co chcesz rozdzielac model na czesci ? 1
hkropinski Napisano 19 Lipiec 2006 Autor Napisano 19 Lipiec 2006 O DZIEKI WIELKIE KLICEK O TAKIE COS MI CHODZILO;) ZARAZ CI DODAM NIECO REPUTATUION:d:d POZDR
Rekomendowane odpowiedzi