toma Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 hej, przesyłam projekty mebli, komody oraz hookera, wykonane jakiś czas temu, komoda wykonana z płyt mdf lakierowanych na srebrno i mityjące stal, szkła kolorowego zielonego oraz elementów stalowych, wymiary 120x95x50 hooker ze stali nierdzenej lakierowanej oraz drewna prosze o opinie pozdr,
chveti Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 Sorry , jak dla mnie odpada :P Wygląda jak jakieś mebelki do filmu o kosmitach albo coś jeszcze dziwniejszego , trochę taka bazarowa tandeta (głównie przez zielone szkło):P Meble proste , za proste ... Same modele nie są złe ale tu nie było zabardzo co zepsuć(...) Render jest brzydki , poprostu. Ten stolik z 2 rendera - nasyp ziarna i wystaw na balkon na zimę - nadaje się ;) Pozdrawiam.
weinert Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 meble jak meble ale ogólne wrażenie psuje słaby render
Maceo Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 zgadzam się - meble jak meble. nie straszą, ale ja bym tego nie kupił. może są ponad przeciętną ofert z polskich sklepów, ale jeszcze trochę brakuje to takiego dizajnu, ktory zakręci trochę okiem. render baaardzo psuje prezentację Twojego projektu, popracuj nad tym
Rekomendowane odpowiedzi