Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

Przedstawiam projekcik portfolio, które udało mi siez ropbic kumplowi wczoraj po godzinkach (całośc zajęła mi jakieś 6-7 godzin).

Pewnie są tam jakiieś niedoróki.

Chętnie usłyszę waszą opinię.

Każda krytyka mile widziana.

ADRES: http://www.tomasztworek.republika.pl

pozdrówka

giorgione

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo ładne. Jedyne co wkurza to przeładowanie strony po każdym kliknięciu na odnośnik

Napisano

Zmien animacje po najechaniu na element menu - po najechaniu tekst robi sie bialy i zlewa sie z tlem ;P

Napisano

u mnie pod IE menu się strasznie rozjeżdza po przewinięciu strony - poszczególne odsyłacze są wyświetlane jeden na drugim, jakieś dziwne artefakty się pojawiają

Napisano

Jak przeczytałem wstęp to pomyślałem, że to jeden z tych projektów - poświęciłem na to tylko 4 minuty, zobaczcie jaki jestem zajebisty i jak szybko siekam stronki ;)

Ale na szczęście zobaczyłem spoko produkt. W sam raz dla kumpla za friko po godzinach. Czysta, prosta, czytelna. Nie irytuje, pokazuje pracki, czytelnie i można spokojnie skupić się na zawartości.

Minusem jest to, że jest baaardzo podobna do masy stron i trochę niknie w gąszczu, a pracki przez to nikną razem z nią. Co gorsza, jest bardzo podobna do średniej porządnych stronek na tym forum.

Ale - najważniejsze, że dobrze się czyta.

Napisano
  • Autor

Poprawiłem dorbne błędy na stronce.

kowalski - jakiego IE używasz - bo szczerze mówiąc jak robiłem stroniczkę to sprawdzałem ją pod IE i pod firefoxa i wyglądały prawie identycznie. Bez rozjeżdżania się - zgodnie z założeniami.

Pod ie

ie.jpg

Pod firefox:

firefox.jpg

Maceo - dzięki. Fakt że jst podobna do wielu innych ale nie miałem za bardzo czasu na eksperymentowanie.

Napisano

wszystkie informacje na załączonym obrazku, pod Mozillą zaprezentowany problem nie występuje, tylko w moim IE coś się kaszani

giorgone.png

Napisano

Może to błąd Twojego flash Playera? Wyszła 9-tka, zainstaluj, obczaj.

Napisano
  • Autor

chyba twój flashpayer nawalił - bo sprawdzałem sobie jezszce na innych kompach i systemach i wsjo było dobrze

Napisano

cóż zgodnie z sugestią zainstalowałem nowszego flasha (ver. 9.0.16.0), nic to jednak nie zmieniło, co do samego zaprezentowanego na powyższym zrzucie problemu, to pojawia się on na strona o wysokości przekraczającej wysokość okna przeglądarki, jeżeli przewinąć taką stronę w dół i wrócić do góry to pod moim IE uzyskuję efekt jakby nakładania się dwóch menu na siebie - i stąd ta zaprezentowana kaszana, sprawdzałem na innym komputerze tam również występuje taki efekt pod IE (w ff wszystko jest ok), niestety nie znam się ani, ani na flashu i nie wiem co może być tego przyczyną, diagnozę więc pozostawiam innym mogę jedynie problem badać empirycznie

Napisano

Jak dla mnie jest zbyt duzy zbitek znakow w lewym gornym rogu strony. Tytul, menu, tekst.. za duzo tego tam. Mozna by sprobowac dobrac grubsza czcionke do tytulu, zeby byl odbierany bardziej jako element graficzny a nie jako tekst. Lub jakos oddzielic gorna belke od reszty.

Napisano
  • Autor

mozliwe ze to coś od mojego swisha tak psuje :/ hmmm. ale poprawic poprawie jak tylko znajdzie sie czas

Dzięki za uwagi.

Napisano

szkoda ze nie ma linków pod tymi miniaturkami w grejskejlu na dole strony..

az korci czlowieka zeby w nie kliknac..

Napisano
  • Autor
szkoda ze nie ma linków pod tymi miniaturkami w grejskejlu na dole strony..

az korci czlowieka zeby w nie kliknac..

a kto mówi że nie ma :D:D:D