Napisano 20 Lipiec 200618 l Witam. Przedstawiam projekcik portfolio, które udało mi siez ropbic kumplowi wczoraj po godzinkach (całośc zajęła mi jakieś 6-7 godzin). Pewnie są tam jakiieś niedoróki. Chętnie usłyszę waszą opinię. Każda krytyka mile widziana. ADRES: http://www.tomasztworek.republika.pl pozdrówka giorgione
Napisano 20 Lipiec 200618 l Bardzo ładne. Jedyne co wkurza to przeładowanie strony po każdym kliknięciu na odnośnik
Napisano 20 Lipiec 200618 l Zmien animacje po najechaniu na element menu - po najechaniu tekst robi sie bialy i zlewa sie z tlem ;P
Napisano 20 Lipiec 200618 l u mnie pod IE menu się strasznie rozjeżdza po przewinięciu strony - poszczególne odsyłacze są wyświetlane jeden na drugim, jakieś dziwne artefakty się pojawiają
Napisano 20 Lipiec 200618 l Jak przeczytałem wstęp to pomyślałem, że to jeden z tych projektów - poświęciłem na to tylko 4 minuty, zobaczcie jaki jestem zajebisty i jak szybko siekam stronki ;) Ale na szczęście zobaczyłem spoko produkt. W sam raz dla kumpla za friko po godzinach. Czysta, prosta, czytelna. Nie irytuje, pokazuje pracki, czytelnie i można spokojnie skupić się na zawartości. Minusem jest to, że jest baaardzo podobna do masy stron i trochę niknie w gąszczu, a pracki przez to nikną razem z nią. Co gorsza, jest bardzo podobna do średniej porządnych stronek na tym forum. Ale - najważniejsze, że dobrze się czyta.
Napisano 21 Lipiec 200618 l Autor Poprawiłem dorbne błędy na stronce. kowalski - jakiego IE używasz - bo szczerze mówiąc jak robiłem stroniczkę to sprawdzałem ją pod IE i pod firefoxa i wyglądały prawie identycznie. Bez rozjeżdżania się - zgodnie z założeniami. Pod ie Pod firefox: Maceo - dzięki. Fakt że jst podobna do wielu innych ale nie miałem za bardzo czasu na eksperymentowanie.
Napisano 21 Lipiec 200618 l wszystkie informacje na załączonym obrazku, pod Mozillą zaprezentowany problem nie występuje, tylko w moim IE coś się kaszani
Napisano 21 Lipiec 200618 l Autor chyba twój flashpayer nawalił - bo sprawdzałem sobie jezszce na innych kompach i systemach i wsjo było dobrze
Napisano 21 Lipiec 200618 l cóż zgodnie z sugestią zainstalowałem nowszego flasha (ver. 9.0.16.0), nic to jednak nie zmieniło, co do samego zaprezentowanego na powyższym zrzucie problemu, to pojawia się on na strona o wysokości przekraczającej wysokość okna przeglądarki, jeżeli przewinąć taką stronę w dół i wrócić do góry to pod moim IE uzyskuję efekt jakby nakładania się dwóch menu na siebie - i stąd ta zaprezentowana kaszana, sprawdzałem na innym komputerze tam również występuje taki efekt pod IE (w ff wszystko jest ok), niestety nie znam się ani, ani na flashu i nie wiem co może być tego przyczyną, diagnozę więc pozostawiam innym mogę jedynie problem badać empirycznie
Napisano 21 Lipiec 200618 l Jak dla mnie jest zbyt duzy zbitek znakow w lewym gornym rogu strony. Tytul, menu, tekst.. za duzo tego tam. Mozna by sprobowac dobrac grubsza czcionke do tytulu, zeby byl odbierany bardziej jako element graficzny a nie jako tekst. Lub jakos oddzielic gorna belke od reszty.
Napisano 21 Lipiec 200618 l popraw tło bo nie jest seamlessowe. stronka też mi się kaszani. ogólnie nie jest źle.
Napisano 21 Lipiec 200618 l Autor mozliwe ze to coś od mojego swisha tak psuje :/ hmmm. ale poprawic poprawie jak tylko znajdzie sie czas Dzięki za uwagi.
Napisano 21 Lipiec 200618 l szkoda ze nie ma linków pod tymi miniaturkami w grejskejlu na dole strony.. az korci czlowieka zeby w nie kliknac..
Napisano 21 Lipiec 200618 l Autor szkoda ze nie ma linków pod tymi miniaturkami w grejskejlu na dole strony.. az korci czlowieka zeby w nie kliknac.. a kto mówi że nie ma :D:D:D