bodziec Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 mam maxa4 i po zapisaniu przeze mnie jakiegos pliku nie moge go pozniej odczytac bo pisze ze \"file open faild\" ale te z przykladowych plikow dolaczanych do maxa to odczytuje. nie chce te ktore ja zapisze. kto pomoze?
VGT Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 Problem najczęściej jest spowodowany przez jakiś plug-in (u mnie np. zawinił Dreamscape). Spróbuj postawić czystego MAX\'a, a potem pojedynczo doinstalowuj plug-in\'s i za każdym razem sprawdzaj, czy zapisywanie działa. W ten sposób powinieneś znaleźć winowajcę.
bodziec Napisano 12 Wrzesień 2003 Autor Napisano 12 Wrzesień 2003 nie dziala. probowalem kasowac poszczegolne plug-in\'y i kupa. bez niektorych sie max wogole nie chcial odpalac wiec zostawilem i nadal syf. reinstalowalem i nic. mam system xp (moze tego wina)?
dr Ug Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 Max4 chodzi Ci na WinXP? Gratuluje! :) Nie zdziwilbym sie, gdyby rzeczywiscie byla to wina systemu. Ostatnio pojawilo sie pytanie, jak odpalic v4 na WinXP, moze pomozesz? Nie wiem tylko, czy jest sens, skoro dzieja sie takie przykre niespodziewanki :P
Rekomendowane odpowiedzi