Napisano 12 Wrzesień 200321 l Dlaczego jak chce zainstalować 3Dstudio 4 na win XP to pisze mi że mam nieprwaidłowe oprogramowanie i vo mam zrobić
Napisano 12 Wrzesień 200321 l Po pierwsze, co jest bardzo wazne dla rozwiazania Twojego problemu, zmien temat watku za pomoca \"edycja postu\". \"Pomocy ! ! ! !\" nic mi nie mowi. Potem mozesz sprobowac zainstalowac inna wersje c-dilla, ale mnie sie mimo tego nie udalo odpalic \"czworki\" na WinXP.
Napisano 13 Wrzesień 200321 l Nie wiem ja zawsze odpalałem 4 na xp, spróbuj Service Packa zainstalować on dużo daje.
Napisano 13 Wrzesień 200321 l pamietaj ze po instalacji nowej c-diili zmieni ci sie klucz produktu! Przez pewien czas radzilem sobie w ten sposob, ze instalowalem stara winde, potem 3d-studio, rejestrowale, upgradowalem i wogole wszystko, a potem instalowalem \"na to\" windows XP. Jest opcja upgrade na krazku instalacyjnym . Teraz sobie radze winny sposob, ale to na privie ;)
Napisano 26 Styczeń 200421 l mam ten sam klopot. zainstalowalem 3d studio max na XP i nie odpala sie. co i skad powinienem sciagnac? pozdrawiam Marcin
Napisano 27 Styczeń 200421 l Plik dostepny jest pod adresem. Link mozna tez znalezc na www.max3d.pl w dziale download http://www.uni.opole.pl/ftp/c-dilla3.25.010.zip[lol2]
Napisano 31 Styczeń 200421 l Ja mam za to troche inny problem 3d max 4 dziala mi na xp ale po pewnym czasie przestal mi wyslwietlac view porty i mam tam czarne plansze, nie wiem jak to naprawic. Mial ktos moze podobny problem ??