Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dlaczego jak chce zainstalować 3Dstudio 4 na win XP to pisze mi że mam nieprwaidłowe oprogramowanie i vo mam zrobić

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Po pierwsze, co jest bardzo wazne dla rozwiazania Twojego problemu, zmien temat watku za pomoca \"edycja postu\". \"Pomocy ! ! ! !\" nic mi nie mowi.

Potem mozesz sprobowac zainstalowac inna wersje c-dilla, ale mnie sie mimo tego nie udalo odpalic \"czworki\" na WinXP.

Napisano

Nie wiem ja zawsze odpalałem 4 na xp, spróbuj Service Packa zainstalować on dużo daje.

Napisano

pamietaj ze po instalacji nowej c-diili zmieni ci sie klucz produktu! Przez pewien czas radzilem sobie w ten sposob, ze instalowalem stara winde, potem 3d-studio, rejestrowale, upgradowalem i wogole wszystko, a potem instalowalem \"na to\" windows XP. Jest opcja upgrade na krazku instalacyjnym . Teraz sobie radze winny sposob, ale to na privie ;)

Napisano

trzeba sciagnac nowa c-dille ze strony discreeta i bedzie dzialac

Napisano

mam ten sam klopot.

zainstalowalem 3d studio max na XP i nie odpala sie.

co i skad powinienem sciagnac?

pozdrawiam

Marcin

Napisano

Ja mam za to troche inny problem 3d max 4 dziala mi na xp ale po pewnym czasie przestal mi wyslwietlac view porty i mam tam czarne plansze, nie wiem jak to naprawic. Mial ktos moze podobny problem ??