RaVirr Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 Witam. Dawno tu nie zaglądałem. Uczyłem się.....najpierw ćwiczyłem na papierze, potem znowu na kompie. Teraz kupiłem tablet.. Oceńcie prace. Jeśli Wam się nie spodoba to nie będe zawracał Wam głowy.. Oto ona: http://www.jpg.pl/jpg.php?276546,6330,179357,695f41aecd971866b64de757dcafad61,2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 Za duzy nos no i usta cos nie teges :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 22 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2006 Tak to na zdjęciu wyglądało :P ja tylko rysowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 No to wychodzi, ze ta dziewczyna/kobieta miala nos zlamany 3-4 razy - wspolczuje ;]. Ja mialem zlamany tylko raz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 wątpie by ktoś tak na focie wyglądał - pokaż refke. edit knysha a skad wiesz ze to kobieta ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 hinduś - oka, wlosy, ubior ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 taaaak, na focie tak wyglądają ludzie tylko ze strony uglypeople. Totalnie skopany obrazek pod każdym względem. Poćwicz i pokazuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciosek Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 ja mam powazne watpliwosci co do "pci" owego osobnika, to jest w koncu K czy M bo ciezko powiedziec :( nad pracka trzeba jeszcze sporo popracowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi