Zyler Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 Witam Wszystkich :D jakiś czas temu wyprodukowałem tą fiugurkę proszę o ocenę :) [ATTACH]36416[/ATTACH] [ATTACH]36417[/ATTACH] [ATTACH]36418[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 23 Lipiec 2006 Share Napisano 23 Lipiec 2006 Z czego to zrobiłeś? Z czego sa skrzydła i te wszystkie czarne elementy? Może daj jakiś obiekt obok, zeby pokazac skalę? mam wrażenie, ze ro jest strasznie malusie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Lipiec 2006 Share Napisano 23 Lipiec 2006 zdjęcia robione za pomocą komórki? strasznie lipna jakość :( no i efektu strzełającej zbroi brak :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyler Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2006 Fgurka została zrobiona z poxiliny i potraktowana sprejem chrom efekt, skrzydła natomiast zostały zrobine z plastikowego arkusza na którym zostały zaznaczone szczegół przy pomocy flamastra :D Fiugrka jest rzeczywiście mała ma ona około 4 cm. Zdjęcia mi wyszły trochę nieostre ze względu na niewielkie rozmiary obiektu i przerobione za pomocą programu :P robione były zwykły aparatem cyfrowym :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Yagan Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 Niezły początek, spróbuj teraz z większym formatem, czekam na efekt :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phatahronix Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 No niezły początek.Tylko szkoda że skrzydła zrobiłeś z plastiku.Mogłeś efekty poprawić zamiast mazaka trzeba było użyć poxiliny. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyler Napisano 13 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2006 Próbowałem ale nic z tego nie wyszło :P Następnym razem spróbuje coś innego wymyśli. To była zybko robiona figurka bo na początku miała być po grę planszową ale zmieniłem zdanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phatahronix Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 no to trzeba było tak zrobić żeby ci wyszla:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phatahronix Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Czekan na dalsze efekty i mam nadzeje że będą lepsze niż ta figurka:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi