Napisano 22 Lipiec 200618 l Witam Wszystkich :D jakiś czas temu wyprodukowałem tą fiugurkę proszę o ocenę :) [ATTACH]36416[/ATTACH] [ATTACH]36417[/ATTACH] [ATTACH]36418[/ATTACH]
Napisano 23 Lipiec 200618 l Z czego to zrobiłeś? Z czego sa skrzydła i te wszystkie czarne elementy? Może daj jakiś obiekt obok, zeby pokazac skalę? mam wrażenie, ze ro jest strasznie malusie...
Napisano 23 Lipiec 200618 l zdjęcia robione za pomocą komórki? strasznie lipna jakość :( no i efektu strzełającej zbroi brak :(
Napisano 23 Lipiec 200618 l Autor Fgurka została zrobiona z poxiliny i potraktowana sprejem chrom efekt, skrzydła natomiast zostały zrobine z plastikowego arkusza na którym zostały zaznaczone szczegół przy pomocy flamastra :D Fiugrka jest rzeczywiście mała ma ona około 4 cm. Zdjęcia mi wyszły trochę nieostre ze względu na niewielkie rozmiary obiektu i przerobione za pomocą programu :P robione były zwykły aparatem cyfrowym :P
Napisano 13 Sierpień 200618 l No niezły początek.Tylko szkoda że skrzydła zrobiłeś z plastiku.Mogłeś efekty poprawić zamiast mazaka trzeba było użyć poxiliny. :D
Napisano 13 Sierpień 200618 l Autor Próbowałem ale nic z tego nie wyszło :P Następnym razem spróbuje coś innego wymyśli. To była zybko robiona figurka bo na początku miała być po grę planszową ale zmieniłem zdanie :D