elbi Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Pierwsza poważniejsza scenka. Wiem, że jeszcze duuużo pracy przede mną, ale od czegoś trzeba zacząć. Materiał monitora chyba najbardziej kuleje. Poza tym jestem całkiem zadowolony z pracy. 3ds7 + Vray
pecet Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 monitor to cały kuleje, a podstawa to wygląda jak rozlane mleko :p render nie najgorszy tylko że coś tu pusto i widać tylko kawałek blatu a nie całe biurko
!Ewert Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 nie podoba mi sie...tylko jak dla mnie nożyczki robią robote:]
Master Kiełbaster Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 popracuj nad modelingiem. i materiałami. i teksturami. i oświetleniem. nad kompozycją też możesz.
elbi Napisano 26 Lipiec 2006 Autor Napisano 26 Lipiec 2006 popracuj nad modelingiem. i materiałami. i teksturami. i oświetleniem. nad kompozycją też możesz. Jeszcze zostały proporcje :D
mentaller Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 brakuje jeszcze klawiatury i myszki ;], ale nie jest źle. OT: słuchasz makle kfuckle ? mam pytanie. to oni spiewali cover 'bailando' ? :P
elbi Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Napisano 27 Lipiec 2006 Myszki nie dam na razie rady wymodelować. O klawiaturze już nie wspomnę :P O tym coverze nic nie słyszałem, ale poprzednie płyty/utwory znam tylko pobieżnie. Tylko BoooM znam na wylot :D Ale zrobili parę takich "dziwnych" coverów, więc może bailando też :)
Rekomendowane odpowiedzi