Napisano 23 Lipiec 200618 l Pierwsza poważniejsza scenka. Wiem, że jeszcze duuużo pracy przede mną, ale od czegoś trzeba zacząć. Materiał monitora chyba najbardziej kuleje. Poza tym jestem całkiem zadowolony z pracy. 3ds7 + Vray
Napisano 23 Lipiec 200618 l monitor to cały kuleje, a podstawa to wygląda jak rozlane mleko :p render nie najgorszy tylko że coś tu pusto i widać tylko kawałek blatu a nie całe biurko
Napisano 23 Lipiec 200618 l popracuj nad modelingiem. i materiałami. i teksturami. i oświetleniem. nad kompozycją też możesz.
Napisano 26 Lipiec 200618 l Autor Master Kiełbaster napisał: popracuj nad modelingiem. i materiałami. i teksturami. i oświetleniem. nad kompozycją też możesz. Jeszcze zostały proporcje :D
Napisano 27 Lipiec 200618 l brakuje jeszcze klawiatury i myszki ;], ale nie jest źle. OT: słuchasz makle kfuckle ? mam pytanie. to oni spiewali cover 'bailando' ? :P
Napisano 27 Lipiec 200618 l Autor Myszki nie dam na razie rady wymodelować. O klawiaturze już nie wspomnę :P O tym coverze nic nie słyszałem, ale poprzednie płyty/utwory znam tylko pobieżnie. Tylko BoooM znam na wylot :D Ale zrobili parę takich "dziwnych" coverów, więc może bailando też :)