Skocz do zawartości

Scena 3D: Yak-3 Patrol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Zgadza sie detal wiecej niz skromny, zapraszam do wip tam jest cala moja droga krzyzowa z tym modelem. Prawda jest tez taka ze bez dobrych referek, to trudno o szczegolowy model.

No tlo moglo by byc lepszej jakosci :/

@ Master Kielbaster znajomi mi zarzucili ze plasko wygladal przod, gdy bylo tylko swiatlo z tylu. Wiec takie male oszustwo z mojej strony. No chyba ze to wschodzacy ksiezyc, niewidoczny w kadrze...

Sądzę, że można by nieco urozmaicić ten obrazek. Pochyl nieco maszynkę na skrzydło i daj w tle drugi myśliwiec z pary. Od razu nabierze dynamiki (w końcu to myśliwiec, musi się prezentować, nawet jak spada w płomieniach :P)

Pozdrawiam.

fajnie :), tlo mogloby byc troszke lepsze no ale trudno, samolot prezentuje sie ladnie tylko niewiem czy ten cien na kadlubie bylby tak ostry jak jest u ciebie, no i niewiem czy nie bylo by lepsze oswietlenie od gory, troche brakuje mi odbic od lakieru na kadlubie..., ale mimo wszystko ladnie to wyszlo :)

Pozdrawiam

• Like 1

Z kolorem kolpaka jest pewien klopot aby go jakos realnie przedstawic. On sie kreci wiec zadnych brudow rys itp. na nim i tak nie widac. Nie mam pomyslu jak go jeszcze poprawic ( polysk? ) Slonce swieci prosto w ogon, wiec kolpak i tak jest w cieniu.

@ Cyrek chcialem uniknac powielania modelu i robienia ujecia jakies pary czy klucza. Kolega leci wyzej i nie zmiescil sie w kadrze ;)

edit:

@ Adek masz racje moglby sie troche rozmywac z odlegloscia...

Milo ze mimo tych bledow sie podoba

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności