Kazan_HB Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 Moja pierwsza ukonczona scena :) mozecie kopac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 imho detalem nie poraziłeś, ale nie jest żle. szkoda tylko że background jest nie najlepszej jakości. pomimo tego w miarę dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 bardzo fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 lepsiejszy jotpeg by się przydał. no i oświetlenie sztuczne bo z przodu powinien być czarny albo z tyłu przepalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazan_HB Napisano 24 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2006 Zgadza sie detal wiecej niz skromny, zapraszam do wip tam jest cala moja droga krzyzowa z tym modelem. Prawda jest tez taka ze bez dobrych referek, to trudno o szczegolowy model. No tlo moglo by byc lepszej jakosci :/ @ Master Kielbaster znajomi mi zarzucili ze plasko wygladal przod, gdy bylo tylko swiatlo z tylu. Wiec takie male oszustwo z mojej strony. No chyba ze to wschodzacy ksiezyc, niewidoczny w kadrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 materiał tego dzioba mi się nie podoba jest strasznie plstikowy :/ i jescze to tło.. a tak ogólnie to nawet ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrek Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 Sądzę, że można by nieco urozmaicić ten obrazek. Pochyl nieco maszynkę na skrzydło i daj w tle drugi myśliwiec z pary. Od razu nabierze dynamiki (w końcu to myśliwiec, musi się prezentować, nawet jak spada w płomieniach :P) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 fajnie :), tlo mogloby byc troszke lepsze no ale trudno, samolot prezentuje sie ladnie tylko niewiem czy ten cien na kadlubie bylby tak ostry jak jest u ciebie, no i niewiem czy nie bylo by lepsze oswietlenie od gory, troche brakuje mi odbic od lakieru na kadlubie..., ale mimo wszystko ladnie to wyszlo :) Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazan_HB Napisano 24 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2006 Z kolorem kolpaka jest pewien klopot aby go jakos realnie przedstawic. On sie kreci wiec zadnych brudow rys itp. na nim i tak nie widac. Nie mam pomyslu jak go jeszcze poprawic ( polysk? ) Slonce swieci prosto w ogon, wiec kolpak i tak jest w cieniu. @ Cyrek chcialem uniknac powielania modelu i robienia ujecia jakies pary czy klucza. Kolega leci wyzej i nie zmiescil sie w kadrze ;) edit: @ Adek masz racje moglby sie troche rozmywac z odlegloscia... Milo ze mimo tych bledow sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timon221 Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 pracka mi sie podoba, mam pytanie jak zrobiles takie rozmazanie smigiel? to jest przezroczyste czy cos innego sie z tym robi? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazan_HB Napisano 24 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2006 @timon to sa trojkatne wycinki kola lekko przezroczyste + motion blur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 Mi sie podoba :) choć background lepszy dodał by duży + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 wyszlo popawnie, moze malo wyszukanie ale poprawnie... ale z tym ostrym cieniem od slonca to z deka przegiales... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi