Napisano 24 Lipiec 200618 l Witam mam pytanie co do tego materiału sss fast skin :) nie bardzow wiem jak go kontrolować a deafultoy materiałek ma na sobie bardzo dziwny jak brud ? Sami zobaczcie na renderku, jak ktoś wie jak sie tego pozbyc to bardzo proszę aby ten ktoś napisał :) będe wdzieczny :D
Napisano 24 Lipiec 200618 l sporboj zwiekszyc\zmniejszyc sameplowanie i rozmiar lightmapy. u mnie czasem pomaga;)
Napisano 24 Lipiec 200618 l witaj ja radzę poprubować z parametrem scale conversion w ustawieniach materiału , to bardzo ważny parametr w tym materiale , ustaw wartość na 0.01 i napewno zobaczysz różnicę.
Napisano 25 Lipiec 200618 l Autor Dzięki Nez faktycznie pomogło dość znacznie. Matti nie bardzo coś działa twój pomysł ale napewno sie to przyda kiedyś :D
Napisano 25 Lipiec 200618 l :] no trudno..;) u mnie pomaga;) jesli chodzi o sss to proponuje tengo tutka wiele tlumaczy http://www.lamrug.org/resources/doc/sss-skin-tutorial.pdf pozdro
Napisano 30 Lipiec 200618 l SCALE FACTOR!!!!!!!! eksperymentuj i zmieniaj napewno pomoze !!!! a btw ten tutorial to podstawa SSS ;)