wizz Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 Witam mam pytanie co do tego materiału sss fast skin :) nie bardzow wiem jak go kontrolować a deafultoy materiałek ma na sobie bardzo dziwny jak brud ? Sami zobaczcie na renderku, jak ktoś wie jak sie tego pozbyc to bardzo proszę aby ten ktoś napisał :) będe wdzieczny :D
Matti Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 sporboj zwiekszyc\zmniejszyc sameplowanie i rozmiar lightmapy. u mnie czasem pomaga;)
Nezz Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 witaj ja radzę poprubować z parametrem scale conversion w ustawieniach materiału , to bardzo ważny parametr w tym materiale , ustaw wartość na 0.01 i napewno zobaczysz różnicę.
wizz Napisano 25 Lipiec 2006 Autor Napisano 25 Lipiec 2006 Dzięki Nez faktycznie pomogło dość znacznie. Matti nie bardzo coś działa twój pomysł ale napewno sie to przyda kiedyś :D
Matti Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 :] no trudno..;) u mnie pomaga;) jesli chodzi o sss to proponuje tengo tutka wiele tlumaczy http://www.lamrug.org/resources/doc/sss-skin-tutorial.pdf pozdro
the_fgdf Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 SCALE FACTOR!!!!!!!! eksperymentuj i zmieniaj napewno pomoze !!!! a btw ten tutorial to podstawa SSS ;)
Rekomendowane odpowiedzi