Shodan Napisano 14 Wrzesień 2003 Napisano 14 Wrzesień 2003 Nudziło mi sie więc zrobiłem sobie taki wisiorek:) I co wy na to, co z tym mozna jescze zrobić?? Jak wykonac na nim grawerunek??
roball Napisano 14 Wrzesień 2003 Napisano 14 Wrzesień 2003 1. poprawic bugi na serduszku 2. tutorial wytlaczania tekstow na elementach 3d jest na stronie adka pozdr
Shodan Napisano 16 Wrzesień 2003 Autor Napisano 16 Wrzesień 2003 Dodałem napis ale nie wiem co jescze bym mół tutaj wstawić... :(
dr Ug Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 Popraw prosze temat. Szczegoly w regulaminie. http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?fid=66 Jezeli chodzi o wisior to ten napis imho nie pasuje. Sprobuj to wygrawerowac i bedzie bosko;)
kulexy Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 zrob moze to na takiej poduszeczce zamiat tego drewna, (chodzi mi tak jakie na filmach nieraz korony noszą dla króla :))
Swietlik Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 Zrób ten napis czarno-biał i wrzuć na mapę bump. Najlepiej jeszcze poszarp troche krawędzie i razem z tym wrzuć noise z malutkim size\'em, też na bump\'a oczywiście. Fajny pomysł, niewpadłbym na to, a można z tego zrobić całkiem niegłupią prackę.
Shodan Napisano 16 Wrzesień 2003 Autor Napisano 16 Wrzesień 2003 Swietlik: narescie jakas konstruktywna ocena:] Dzięki wielkie postaram sie to zrobić:)
honzik Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 hmmm myśle że efekt będzie pozytywny:) - ogólnie pracka niezła jedynie gdyby nie te błędy na serduszQ - - - - - pozdrowionka
Swietlik Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 O tóż to, błędy w modelingu. Nie wiem jakim sposobem robiłęś te serduszko ale pozłączaj te vertexy.
SiD Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 MI sie podoba ale napis taki troche dziwnie usytulowany :( Nie zebym narzekal ale dla mnie lepiej jak by on byl tego samego koloru co serce ale wypukly , pomysl moze to cos da ? :D
giorgione Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 Nadaj jedynie bumpa z napisem :D I popraw siateczkę - bo naszyjnik pikny tylko te niedopracowania psują cały efekt:) Pozdrawiam Giorgione
roball Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 Originally posted by Shodan Swietlik: narescie jakas konstruktywna ocena:] sorry ze smialem wypomniec ci blad.. ..ktorego i tak nie poprawiles.. czesc, pozdrawiam
dr Ug Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 Najwyrazniej dla Shodana konstruktywna ocena, to pochwala. Coz... Ten napis wyglada jak naklejka.
szopa Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 a moze powodem tych dziwnych lini na serduszku jestmapa ktora sie w nim odbija...
Shodan Napisano 19 Wrzesień 2003 Autor Napisano 19 Wrzesień 2003 roball: nie poprawiłem błedów bo ich nie widze:] Zreszta nie miałem czasu:/ zaraz zapodam siateczke moze wtedy mi pomożecie, zreszta musiałem szybko kończyc prace zeby dziewczynie dać... Jeśłi chodzi o napiś nie jest on na serduszku:/ nie potrafie korzystać z Unwrapa i nie wiem jak go umieścić na serduszku:/ napis jest dokładnie odrobinke nad serduszkiem:) Te linie sa odbiciem z mapy hdri:(
Swietlik Napisano 21 Wrzesień 2003 Napisano 21 Wrzesień 2003 uuuu no to się wszystko wyjaśniło, ale po co ci unwrap ? zwykłe uvw ci do tego wystarczy a to już myslę nie stanowi problemu.
Rekomendowane odpowiedzi