Napisano 14 Wrzesień 200321 l Nudziło mi sie więc zrobiłem sobie taki wisiorek:) I co wy na to, co z tym mozna jescze zrobić?? Jak wykonac na nim grawerunek??
Napisano 14 Wrzesień 200321 l 1. poprawic bugi na serduszku 2. tutorial wytlaczania tekstow na elementach 3d jest na stronie adka pozdr
Napisano 16 Wrzesień 200321 l Popraw prosze temat. Szczegoly w regulaminie. http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?fid=66 Jezeli chodzi o wisior to ten napis imho nie pasuje. Sprobuj to wygrawerowac i bedzie bosko;)
Napisano 16 Wrzesień 200321 l zrob moze to na takiej poduszeczce zamiat tego drewna, (chodzi mi tak jakie na filmach nieraz korony noszą dla króla :))
Napisano 16 Wrzesień 200321 l Zrób ten napis czarno-biał i wrzuć na mapę bump. Najlepiej jeszcze poszarp troche krawędzie i razem z tym wrzuć noise z malutkim size\'em, też na bump\'a oczywiście. Fajny pomysł, niewpadłbym na to, a można z tego zrobić całkiem niegłupią prackę.
Napisano 16 Wrzesień 200321 l Autor Swietlik: narescie jakas konstruktywna ocena:] Dzięki wielkie postaram sie to zrobić:)
Napisano 16 Wrzesień 200321 l hmmm myśle że efekt będzie pozytywny:) - ogólnie pracka niezła jedynie gdyby nie te błędy na serduszQ - - - - - pozdrowionka
Napisano 17 Wrzesień 200321 l O tóż to, błędy w modelingu. Nie wiem jakim sposobem robiłęś te serduszko ale pozłączaj te vertexy.
Napisano 17 Wrzesień 200321 l MI sie podoba ale napis taki troche dziwnie usytulowany :( Nie zebym narzekal ale dla mnie lepiej jak by on byl tego samego koloru co serce ale wypukly , pomysl moze to cos da ? :D
Napisano 17 Wrzesień 200321 l Nadaj jedynie bumpa z napisem :D I popraw siateczkę - bo naszyjnik pikny tylko te niedopracowania psują cały efekt:) Pozdrawiam Giorgione
Napisano 17 Wrzesień 200321 l Originally posted by Shodan Swietlik: narescie jakas konstruktywna ocena:] sorry ze smialem wypomniec ci blad.. ..ktorego i tak nie poprawiles.. czesc, pozdrawiam
Napisano 17 Wrzesień 200321 l Najwyrazniej dla Shodana konstruktywna ocena, to pochwala. Coz... Ten napis wyglada jak naklejka.
Napisano 17 Wrzesień 200321 l a moze powodem tych dziwnych lini na serduszku jestmapa ktora sie w nim odbija...
Napisano 19 Wrzesień 200321 l Autor roball: nie poprawiłem błedów bo ich nie widze:] Zreszta nie miałem czasu:/ zaraz zapodam siateczke moze wtedy mi pomożecie, zreszta musiałem szybko kończyc prace zeby dziewczynie dać... Jeśłi chodzi o napiś nie jest on na serduszku:/ nie potrafie korzystać z Unwrapa i nie wiem jak go umieścić na serduszku:/ napis jest dokładnie odrobinke nad serduszkiem:) Te linie sa odbiciem z mapy hdri:(
Napisano 21 Wrzesień 200321 l uuuu no to się wszystko wyjaśniło, ale po co ci unwrap ? zwykłe uvw ci do tego wystarczy a to już myslę nie stanowi problemu.