Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nudziło mi sie więc zrobiłem sobie taki wisiorek:) I co wy na to, co z tym mozna jescze zrobić?? Jak wykonac na nim grawerunek??

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

1. poprawic bugi na serduszku

2. tutorial wytlaczania tekstow na elementach 3d jest na stronie adka

pozdr

Napisano
  • Autor

Dodałem napis ale nie wiem co jescze bym mół tutaj wstawić... :(

Napisano

zrob moze to na takiej poduszeczce zamiat tego drewna, (chodzi mi tak jakie na filmach nieraz korony noszą dla króla :))

Napisano

Zrób ten napis czarno-biał i wrzuć na mapę bump. Najlepiej jeszcze poszarp troche krawędzie i razem z tym wrzuć noise z malutkim size\'em, też na bump\'a oczywiście. Fajny pomysł, niewpadłbym na to, a można z tego zrobić całkiem niegłupią prackę.

Napisano
  • Autor

Swietlik: narescie jakas konstruktywna ocena:] Dzięki wielkie postaram sie to zrobić:)

Napisano

hmmm myśle że efekt będzie pozytywny:) - ogólnie pracka niezła jedynie gdyby nie te błędy na serduszQ - - - - - pozdrowionka

Napisano

O tóż to, błędy w modelingu.

Nie wiem jakim sposobem robiłęś te serduszko ale pozłączaj te vertexy.

Napisano

MI sie podoba ale napis taki troche dziwnie usytulowany :(

Nie zebym narzekal ale dla mnie lepiej jak by on byl tego samego koloru co serce ale wypukly , pomysl moze to cos da ? :D

Napisano

Nadaj jedynie bumpa z napisem :D

I popraw siateczkę - bo naszyjnik pikny tylko te niedopracowania psują cały efekt:)

Pozdrawiam

Giorgione

Napisano
Originally posted by Shodan

Swietlik: narescie jakas konstruktywna ocena:]

sorry ze smialem wypomniec ci blad..

..ktorego i tak nie poprawiles..

czesc, pozdrawiam

Napisano

Najwyrazniej dla Shodana konstruktywna ocena, to pochwala. Coz...

Ten napis wyglada jak naklejka.

Napisano

a moze powodem tych dziwnych lini na serduszku jestmapa ktora sie w nim odbija...

Napisano
  • Autor

roball: nie poprawiłem błedów bo ich nie widze:] Zreszta nie miałem czasu:/ zaraz zapodam siateczke moze wtedy mi pomożecie, zreszta musiałem szybko kończyc prace zeby dziewczynie dać... Jeśłi chodzi o napiś nie jest on na serduszku:/ nie potrafie korzystać z Unwrapa i nie wiem jak go umieścić na serduszku:/ napis jest dokładnie odrobinke nad serduszkiem:) Te linie sa odbiciem z mapy hdri:(

Napisano

uuuu no to się wszystko wyjaśniło, ale po co ci unwrap ? zwykłe uvw ci do tego wystarczy a to już myslę nie stanowi problemu.